home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Britanski magazin Auto Express piše da Lotus planira i model Esprit Superleggera, pojačanu i olakšanu verziju novog Esprita.

 (Dalje)Renault Nissan Srbija bio je pokrovitelj Festivala nitratnog filma koji je održan u Jugoslovenskoj kinoteci. Na ovaj način, srpski uvoznik poznatog francuskog automobilskog brenda pokazao je da u potpunosti prati posvećenost ove autokompanije svetu filma koje je možda najprisutnije posmatrajući kroz prizmu Kanskog filmskog festivala.

 (Dalje)Ovaj drveni auto sa električnim motorom (u kratkoj vesti se ne navode podaci) je rad oca i sina iz grada Kashgar u kineskoj provinciji Xinjiang, a prodaje se po ceni od 150.000 juana (oko 23.000 dolara).

 (Dalje)

"Tojota" ponovo povlači svoja vozila iz celog sveta, a ovog puta 111.348 hibridnih automobila "Lexus RX 400h" i "Toyota Highlander HV" proizvedenih između 24. septembra 2004. i 9. avgusta 2006. godine objavila je agencija GLP.

 (Dalje)

Formula 1 će zvanično preći na upotrebu novih motora od sezone 2014. Glasanje je obavljeno faksom a sve je već bilo dogovoreno na prethodnom sastanku timova i čelnika FIAe.

 (Dalje)Nedavno je objavljena vest da će Indija do 2020. godine postati treće najveće automobilsko tržište, ali zanimljiviji je podatak da bi u Kini prodaja vozila do tada mogla narasti do 35 miliona.

 (Dalje)

Volkswagen u Brazilu investira 120 miliona evra u izgradnju dve hidroelektrane. Obe hidroelektrane će imati 48,3 megavati i snabdevaće skoro 40% električne energije koja je neophodna kompaniji.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs  

Građani koji planiraju kupovinu „punta" i drugih „Fijatovih" vozila moći će i dalje da ih kupe bez učešća od 30 odsto, koje je propisano novim merama NBS koje sutra stupaju na snagu. U kragujevačkom FAS-u su, naime, smislili kako da pomognu građanima da „zaobiđu" mere centralne banke.

 (Dalje)

Opoziv za BMW X5

30 Jun 2011 - 00:16 Vesti Link

Nemački BMW je najavio opoziv za 923 primerka modela X5 xDrive35d i to zbog problema sa zatezačem remena. Ovim opozivom obuhvaćeni su svi terenci X5 pokretani dizel agregatom proizvedeni u periodu od 31. marta do 19. maja tekuće godine.

 (Dalje)

Vozači motocikala i mopeda su najranjiviji učesnici u saobraćaju. Motociklisti moraju da poštuju propise i nose zaštitnu kacigu, a drugi vozači trebalo bi da obrate pažnju na njih i omoguće im da budu ravnopravni učesnici u saobraćaju.

 (Dalje)

Gordon Murray je danas u Londonu predstavio svoj gradski auto T27, električnu verziju modela T25.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 44 45 46  Sledeći»