home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ovaj produženi (za 85 cm) i blindirani (nivo B6) Maybach 62S je delo belgijske kompanije Carat Duchatelet koja ima više od 40 godina iskustva u modifikovanju vozila za šefove država, kraljevske porodice i VIP osobe širom sveta.Horhe Lorenco besan

27 Jun 2011 - 09:20 Vesti Link

Simončeli nije normalan  

Lorenco je pobesneo na čupavca jer ga je na poslednjoj trci pokupio već u prvom krugu, posle čega su obojica ustali i nastavili sa vožnjom.

 (Dalje)

Bilo je samo pitanje vremena kada će britanski brend odustati od Toyotinim agregata koji su za sadašnje prilike postali preteški i ne baš previše ekonomični, pa je Lotus krenuo u razvoj vlastitih motora koji će pokretati nove generacije njihovih automobila.

 (Dalje)

Honda je donela novu strategiju o smanjenju emisije štetnih gasova (CO2) do 2020. godine. Cilj ove strategije je smanjenje emisije štetnih gasova za 30% u odnosu na nivo iz 2000. godine. Postavljanjem visokih ciljeva u oblasti zaštite životne sredine Honda želi da promoviše značaj borbe protiv globalnih klimatskih promena, a ujedno i da istakne svoju posvećenost održivom razvoju.

 (Dalje)

Nobuhiro Tajima zvani Monster postavio je novi rekord Pikes Peaka. Legendarnu brdsku stazu Tajima je sa specijalno pripremljenim Suzukijem SX4 prešao u vremenu 9.51.278, za deset sekundi manje od ranijeg rekordnog vremena, koji je takođe on držao.

 (Dalje)

Nakon dva dana uzbudljive vožnje na terenima Divčibara, Valjeva, Avale, Topčidera i Lisovića, završen je 44. Rally Serbia, sportska manifestacija koju već tradicionalo organizuje Auto-moto saveza Srbije. Od 36 posada, koje su startovale, na cilj je stiglo 28.

 (Dalje)

Izbor - Od 1. jula svi koji žele da kupe nov automobil na kredit moraće da daju učešće od najmanje 30 odsto ili da se odluče za lizing. Loša vest - Novo pravilo najviše će pogoditi „Fijat" jer se „punto", najprodavaniji auto u Srbiji, do sada prodavao bez učešća

 (Dalje)

Portal fastestlaps.com prenosi da je BMW-ov fabrički vozač uspeo da za upravljačem BMW-a M5 F10 postavi vreme na Nirburgringu od 7:55 minuta.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Kod sudara sa manjom materijalnom štetom vozači ne moraju odmah da zovu 92 već mogu sami da se dogovore oko nadoknade popunjavanjem Evropskog izveštaja o saobraćajnoj nesreći. Ovo važi samo u slučajevima kada šteta odokativno nije veća od 500 evra i kada postoji saglasnost o tome ko je kriv za nezgodu.

 (Dalje)

Pošto je na poslednjoj trci pred sam kraj izgubio prvu poziciju, Fetel se potrudio da do toga ne dođe opet i oduvao Alonsa koji je bio drugi sa više od deset sekundi razlike.

 (Dalje)

Toyota Etios Liva

26 Jun 2011 - 14:41 Noviteti Link

Toyota je 1. decembra prošle godine u Indiji i zvanično strtovala sa prodajom Etiosa sedan, koji je japanska kompanija u formi koncepta predstavila početkom januara 2010. na Salonu automobila u Nju Delhiju.

 (Dalje)

Pevač Elton John je osnivač Elton John AIDS Fondacije (EJAF) i svake godine organizuje dobrotvorni bal i aukciju čiji prihod je namenjen pomenutoj AIDS Fondaciji.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 44 45 46  Sledeći»