home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Britanski Autocar piše da je Audijev dugo najavljivani sportista R4 dobio zeleno svetlo za proizvodnju.

 (Dalje)



Britanski Project Kahn ne posustaje i pred nama je još jedna kreacija na bazi Range Rovera.

 (Dalje)

"Fijat" će uložiti 1,1 milijardu dolara u izgradnju fabrike automobila kapaciteta do 120.000 automobila godišnje i fabrike motora u Rusiji, najavio je direktor sektora za specijalne ekonomske zone i projektno finansiranje ministarstva za ekonomski razvoj Dmitrij Levčenkov.

 (Dalje)

Snežana Krstić iz Pančeva dobitnik je nove Fieste, najprodavanijeg Fordovog automobila u Evropi, ali i Srbiji, u nagradnoj igri koju je organizovala Uniqa osiguranje. Za vrednu nagradu konkurisali su svi koji su od 15. septembra prošle do 31. marta ove godine uplatili Uniqa životno osiguranje.

 (Dalje)

Može to i bolje  

Nik Hajdfeld je siguran da Reno ima potencijala da krene napred u daljem nastavku sezone i da će Kanadski GP biti prilika da se to i vidi. Tim je sjajno započeo sezonu sa dva podijuma ali je posle toga sve krenulo nizbrdo. Reno ima bolid koji postiže najveću brzinu tokom trke i Montreal će biti prilika da se primaknu vodećima.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Kada su „Fijatovi“ automobili u pitanju sigurno je da se radi o prosečnim vozilima, dobrog sklada cene i kvaliteta, što je velikim delom i doprinelo da ova kompanija postane jedna od vodećih u svetu. 

 (Dalje)

Specijalna ponuda za modele Panda 1.2 Dynamic, Linea 1.4 Dynamic i Grande Punto 1.2 Actual SX 3P.

 (Dalje)

Nova generacija Hondinog Civica je u Americi predstavljena još pre nekoliko meseci, dok se dolazak u Evropu najavljuje do kraja ove godine.

 (Dalje)

Dugo najavljivani Toyotin sportski kupe (na poslednjem Salonu u Ženevi predstavljen kao koncept FT-86 II, a na Salonu u Njujorku i kao Scion FR-S) bi u serijskoj verziji mogao da ponese dobro poznato ime – Celica.

 (Dalje)

Volkswagen je predstavio svoje najbolje prodavce iz različitih zemalja u ponedeljak.

 (Dalje)

Grand Motors, generalni uvoznik, distributer i serviser vozila Ford, potpisao je pismo o namerama sa preduzećem Tina 2000 iz Šapca, po kojem bi do oktobra 2012. trebalo da počne sa radom novii prodajno-servisni centar za automobile i laka komercijalna vozila Ford, prvi takve vrste u Mačvi i Podrinju.

 (Dalje)

Proizvodnja najvećeg južnokorejskog proizvođača automobila "Hjundaija" postepeno se normalizuje, nakon što je policija prekinula štrajk zaposlenih u pogonima glavnog snabdevača delova za montažu mašina.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" najavila je opoziv više od 105.000 ranijih modela "prijus" u Japanu i inostranstvu, kako bi se rešio manji problem sa zavrtnjem na menjaču.

 (Dalje)

Jedna kratka vest iz Mercedesa. Nemački proizvođač je naime saopštio da je nova E klasa već prodata u više od pola miliona primeraka širom sveta.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 45 46  Sledeći»