home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Korporacija "Micubiši Motors" objavila je da namerava da do kraja godine na tržište plasira uređaj koji će omogućiti da električni automobil "i-Miev" obezbedi napajanje za aparate za domaćinstvo, u slučaju potrebe.

 (Dalje)Britanska marketinška agencija RKCR/Y&R je za Land Roverov Defender kreirala novu reklamnu kampanju pod nazivom "Passport".

 (Dalje)

Nedavno je prilično veliku pažnju privukla reklama u kojoj Volkswagenov diler u Americi demonstrira izdržljivost VW Golfa GTI, a u međuvremenu se na Youtube-u pojavio sličan video iz Rusije koji pokazuje izdržljivost Lade.

 (Dalje)

BMW navodno priprema posebnu ediciju modela M3 s kojom bi se ova generacija pozdravila od tržišta i delom najavila novi model koji se očekuje tokom 2012.

 (Dalje)

Nakon modela AF-10, Arash priprema i AF-8, koji bi trebalo da ima promociju u martu sledeće godine, na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

U 2010. godini, 9 od 10 klijenata preporučilo je Renaultove salone zbog njihove poslovnosti, a 8 od 10 je preporučilo usluge u postprodaji. Ovaj rezultat predstavlja poboljšanje od čak sedam poena otkako je počela kampanja Renault Global Quality Awards za dilere.

 (Dalje)

Škoda je za ovogodišnji Autosalon Brno 2011 pripremila promociju najluksuznije, Laurin & Klement verzije Superba Combi.

 (Dalje)

F1 : Kalendar 2012

4 Jun 2011 - 14:07 Vesti Link

Objavljen raspored za F1

Svetska automobilska federacija objavila je kalendar takmičenja u Formuli 1 za sezonu 2012.

 (Dalje)

Dosadiše svima više s ovom pričom  

Ne znamo ni sami koliko smo vam puta pomenuli ove godine Bahrein i trku Formule 1. Moramo nažalost opet da ga spomenemo i nadamo se da nećemo više.

 (Dalje)

Renault trenutno priprema novo izdanje Megana RS koji će biti predstavljen 17. juna. Francuski proizvođač automobila je objavio teaser video kako bi nam dao do znanja da naporno radi na testiranju na stazi Nirburgring u Nemačkoj.

 (Dalje)

Honda Motor Europe učestvovala je na eSafety Challenge konferenciji održanoj u Beču. Honda je predstavila paletu svojih bezbednosnih sistema koji se ugrađuju u Honda automobile i motocikle.

 (Dalje)

VIDEO : Jaguar XKR-S

4 Jun 2011 - 08:36 Video Link


Youtube.com via Tportal.hr