home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Evo i prvih zvaničnih slika novog BMW-a serije 1 koji će premijerno moći da vide posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu (od 15. do 25. septembra).

 (Dalje)Stoner najbrži

3 Jun 2011 - 23:52 Vesti Link

Kejsi Stoner ostvario je najbolja vremena na oba treninga pred Veliku nagradu Katalonije, petu trku sezone u Moto GP šampionatu.

 (Dalje)

2012 Chevrolet Impala

3 Jun 2011 - 21:31 Noviteti Link

Pojavile su se prve slike obnovljenog Chevroletovog sedana Impala, modelske godine 2012.

 (Dalje)

Micubišijev i-MiEV je dobio godišnju nagradu industrije “Plus X” za “Najbolje električno vozilo 2011”, a istovremeno je nagrađen i za izuzetnu inovaciju i ekologiju.

 (Dalje)

Svojom poslednjom reklamom Audi je uspeo da na noge podigne gotovo sve automobilske medije s one strane Atlantika, ali ne zbog ovacija, već bacanja drvlja i kamenja.

 (Dalje)

Investicija Forda u nove motore i štedljivu tehnologiju, prema najavi iz ove komanije, rezultiraće uskoro predstavljanjem benzinskog 1.0 EcoBoost motora i 8-stepenog automatskog menjača. Premijera se očekuje ove jeseni u Frankfurtu.

 (Dalje)

"Mazda" planira da napusti zajedničko preduzeće sa "Fordom". Planira i obustavu proizvodnje kola u SAD najverovatnije do 2013. godine.

 (Dalje)

Delta Automoto organizuje akciju sa nizom promotivnih aktivnosti za kupovinu modela Punto Classic, a povodom najave isteka perioda olakšica za kupovinu vozila bez učešća.

 (Dalje)

Nakon nešto više dve godine proizvodnje, Škodin kompaktni SUV model Yeti (predstavljen na Salonu automobila u Ženevi 2009.) dostigao je brojku od proizvedenih 100.000 primeraka.

 (Dalje)

U Beogradu je za prvih 24 sata video kontrole 14 raskrsnica, evidentirano 645 nepropisnih ulazaka u "žutu traku" i devet prolazaka vozila kroz "crveno svetlo" na semaforu.

 (Dalje)

Televizijska reklama za automobil Alfa Romeo Giulietta pobedila je na ovogodišnjem italijanskom takmičenju NC Awards u konkurenciji 154 spota.

 (Dalje)

Italijanski "Fijat" postigao je dogovor o preuzimanju akcija "Krajsler grupe" od američkog ministarstva finansija u vrednosti od 560 miliona dolara, čime je okončana veza američke administracije sa kompanijom iz Oburn hilsa, prenele su agencije.

 (Dalje)

Nakon serije dobrih špijunskih slika Audija R8 GT u Spyder verziji, nemački proizvođač je danas objavio i zvanične fotografije i detalje o ovom sportisti sa platnenim krovom (otvara/zatvara se za 19 sekundi, pri brzinama do 50 km/h).

 (Dalje)

Audi A1 Black|White

3 Jun 2011 - 10:08 Noviteti Link

Specijalna serija Audija A1 u Belgiji je nazvana Black|White, a biće dostupan u ograničenom broju primeraka.

 (Dalje)