home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Novi Audi "Q3", sastavljen od štedljivih pogonskih agregata i najnaprednije multimedijalne opreme, predstavljen je danas u Beogradu u Salonu "Porsche Beograd Ada".

 (Dalje)

Kako bi proslavio još jednu pobedu na trci 24 sata Le Mana, Audi UK je pripremio novo specijalno izdanje modela R8 sa V8 motorom.

 (Dalje)

NIS će sutra, 30. juna sprovesti celodnevnu akciju sniženja cena svih naftnih derivata, pod nazivom „Happy day“.

 (Dalje)

Kapirosi ne vozi na Muđelu

29 Jun 2011 - 17:01 Vesti Link

Lekar mu zabranio  

Lorisu Kapirosiju neće biti dozvoljeno da vozi predstojeću trku na Muđelu, danas je i zvanično potvrđeno.

 (Dalje)

U Nemačkoj ne može baš često da se na ulici vidi automobil koji trune, a nikoga više ne zanima. Ipak, ima i toga. Koliko je ova pojava rasprostranjena i šta se čini tamo gde se takav automobil pojavi?

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Sve što treba da znate prilikom uzimanja vozila iz rentakar agencija. Obratiti pažnju na tip osiguranja, dokumenta i stanje automobila. U svim agencijama, uz automobil ide i osnovno osiguranje koje pokriva 90 odsto štete

 (Dalje)

Kia K2 hatchback

29 Jun 2011 - 14:03 Top secret Link

Kia je na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju (održan u aprilu) predstavila više noviteta, a među njima i model K2.

 (Dalje)

Ruski predsednik Dmitrij Medvedev nije ni senka bivšeg ruskog tajnog agenta, zatim predsednika, pa premijera Vladimira Putina. I dok bi se o politici, i to ne samo ruskoj, moglo raspravljati od jutra do sutra, ovde ipak o automobilima.

 (Dalje)

Premijera novog nastavka filmskog serijala Batman ("Batman: The Dark Knight Rises") je zakazana tek za 20. jul 2012. godine, ali je je poznato da će se u filmu pojaviti i novi Lamborghini Aventador LP700-4.

 (Dalje)

Saab prodao deo imovine

29 Jun 2011 - 11:17 Vesti Link

Prekid proizvodnje, neizmirene obaveze prema dobavljačima i nedostatak sredstava za isplatu plata za 3.700 radnika primorali su Saab da proda deo imovine.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Garancija od sedam godina koju korejski proizvođač automobila daje i na tržištu Srbije jeste jak, ali ne i najjači adut ove kompanije.

 (Dalje)

Ruski TopCar i poznati specijalista za obradu nemačkog BMW-a, kompanija Lumma Design, udružili su svoje snage i nastao je modifikovani BMW serije 5, nazvan CLR 500 RS2.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 44 45 46  Sledeći»