home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Preuzeto sa : Novosti.rs

Sve se ređe u Srbiji kupuju nova vozila. Narod nema para i retko ko se odlučuje da rizikuje i da se zaduži, objašnjavaju prodavci automobila. Pad prodaje u celoj Evropi

 (Dalje)Preuzeto sa : Alo.rs

Ukoliko poslednja slova na novim registarskim tablicama vozača u Srbiji glase VO, UD ili pak WC, kakav je slučaj i jednog našeg čitaoca, oni imaju pravo da ih odbiju ili pak da tuže državu ukoliko smatraju da ih ta kombinacija vređa!

 (Dalje)

BBC i holandska kompanija TomTom dogovorili su se da ipak odustanu od promocije navigacionog uređaja sa glasom Džeremija Klarksona.

 (Dalje)

Američki tjuner Vorsteiner je sa dve slike i kratkim saopštenjem najavio skoro predstavljanje njihovog novog paketa za doterivanje druge generacije Porschea Cayenne.

 (Dalje)

Verovatno nema medija koji pre tri godine nije preneo priču o fantastičnom indijskom automobilu koji će motorizovati mase i koji će koštati svega 2.500 američkih dolara.

 (Dalje)

Nemački Geiger Cars je predstavio još jednu modifikovanu verziju Chevrolet Camara.

 (Dalje)

Nissan je predstavio nekoliko unapređenih tehnologija za koje kompanija tvrdi da mogu da spreče saobraćajnu nesreću čak i slučaju da vozač pogrešno pritisne gas pedalu pre parkiranja ili kada dođe do lančanog sudara na autoputu, u okviru koncepta "bezbednosni štit."

 (Dalje)

Najmanji i najbrutalniji Audijev model prvi put je viđen na legendarnoj Nirburgring stazi, što znači da su testiranja RS1 mališana u toku.

 (Dalje)

Aktuelna generacija Porscheovog Caymana se polako bliži kraju svog životnog veka, ali tjuneri i dalje predstavljaju nove pakete za doterivanje ovog kupea.

 (Dalje)

Špijunski video: Volvo V30

14 Okt 2011 - 00:34 Video Link

Volvo priprema naslednika sadašnjeg modela C30, a njegova verzija sa pet vrata bi trebalo da konkuriše automobilima kao što su Audi A3 Sportback i BMW serije 1.

 (Dalje)

Dolasku nove generacije Audijevog modela A3 možemo da se nadamo tokom sledeće godine. Novitet bi svojim kupcima trebalo da pruži značajna unapređenja u svakom pogledu, a prvenstveno kada je reč o dizajnu, opremi i motorizaciji, gde još možemo pomenuti i da se 2013. očekuje dolazak hibridne i električne verzije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 44 45 46  Sledeći»