home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Chrysler je saopštio da je u aprilu ostvaren rast prihoda na tržištu SAD-a od 20 odsto, zahvaljujući jakoj tražnji za vozilima marke Jeep i Chrysler.

 (Dalje)*snimljeno u RusijiČak 57 posto roditelja u odluku o kupovini novog automobila uključuje decu, pokazala je studija The Family Rooma.

 (Dalje)

Volkswagen Golf II, čiji je prvi vlasnik bila nemačka kancelarka Angela Merkel nedavno je stavljen na prodaju na eBayu i to je privuklo priličnu pažnju medija.  

 (Dalje)Objavljen je prvi crtež unikatnog Minija Roadster (za čiji izgled je zaslužna Franca Sozzani, glavna urednica italijanskog Vogue-a) koji će biti prodat na aukciji tokom ovogodišnjeg izdanja "Life Ball" događaja (najveći HIV/AIDS dobrotvorni događaj u Evropi).

 (Dalje)

Nedavno je bilo reči o novim članovima Audijeve Q porodice modela, u kojoj će se naći i budući Audi Q2.

 (Dalje)

Među Volkswagenovim modelima sa R-Line paketom se nalazi i Passat, i to u Sedan i Variant verzijama.

 (Dalje)

KIA K9 već ovog meseca počinje svoj tržišni put u Koreji. Ipak, specifičnost ove KIA-e je to što će u istom obliku, a verovatno i sa vrlo sličnim karakteristikama stići i na većinu drugih tržišta, uključujući i evropsko tržište.

 (Dalje)

Ne tako davno Maserati GranSport bio je sastavni deo ergele brenda iz Modene. Nakon njega na scenu su došli GranTurismo i Quattroporte, ali Italijani ne nameravaju da dopuste da ovaj naziv ode u zaborav.

 (Dalje)

Veber hvali Pireli

2 Maj 2012 - 17:45 Sport Link

Vozač Red Bula smatra da su nove gume pun pogodak

Vozači Formule 1 trebalo bi da budu srećni i prihvate izazov koji im se nameće sa novom generacijom Pirelijevih guma, jer će to trke učiniti znatno zanimljivijim.

 (Dalje)

Vozači u Srbiji će od 4. maja morati da poštuju nove propise u saobraćaju koji se odnose na ispravnost, kvalitet i postavljanje dečjih sedišta, zatamnjenost stakala u vozilu i poziciju volana.

 (Dalje)

Bilo je samo pitanje vremena kada će Pacifik na američku obalu početi da izbacuje ostatke prirodne katastrofe koja je pogodila Japan prošle godine

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 36 37 38 39 40 41 42 43  Sledeći»