home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO: Scion FR-S

1 Maj 2012 - 15:21 Video Link
VIDEO: Audi S6 i S7

1 Maj 2012 - 13:53 Video Link


Mercedes-Benz će svim ljubiteljima dobrih automobila će i ove godine pružiti ekskluzivnu priliku da od 15. do 19. maja, na NAVAK stazi u Subotištu, prisustvuju jedinstvenom događaju pod nazivom „Sjaj vrhunske vožnje!“ 

 (Dalje)

VIDEO: Dodge Dart

1 Maj 2012 - 09:30 Video Link

Više o Dodge Dartu možete pročitati OVDE.

 (Dalje)

BAW 007 pick-up

1 Maj 2012 - 09:08 Noviteti Link

Kineska kompanija BAW (Beijing Auto Works) na Salonu automobila u Pekingu predstavlja i pick-up verziju modela BAW 007.

 (Dalje)

Najbolji po klasama su Ford Ka, Mini, Mercedes A, Audi A5, Audi A6 i VW Transporter

Statistike pouzdanosti, napravljene na uzorku od 230.000 kvarova, koje je napravio nemački ADAC, pokazale su veliku superiornost nemačkih automobila.

 (Dalje)

Protekle sedmice kompanija Nissan Evropa objavila je da je tokom poslednjih šest meseci na norveškom tržištu prodala 1.000 primeraka modela Leaf. Šta je to što ovu nordijsku državu čini liderom u Evropi u kupovini i korišćenju vozila na električni pogon?

 (Dalje)

Južnokorejski Hyundai je objavio rezultate prodaje za prvo tromesečje ove godine.

 (Dalje)

Sajt Edmunds.com je napravio listu vozila koji provedu najmanje vremena u salonima pre nego što budu prodati. Sajt takođe navodi da je prosek 53 dana.

 (Dalje)

GM i Isuzu su sarađivali punih 35 godina, a saradnja se završila 2006. godine kada je američki gigant prolazio kroz tešku finansijsku krizu. U jednom trenutku, 1999. godine, GM je bio vlasnik 49% japanskog proizvođača vozila.

 (Dalje)

Nemački proizvođač premium vozila Audi je spreman da proširi Q liniju, u kojoj su trenutno Q3, Q5 i Q7, sa čak četiri nova crossovera i to Q2, Q4, Q6 i Q8.

 (Dalje)

Kada je Fiat preuzeo deo Chryslera pre nekoliko godina, jedan od aspekta ugovora se odnosio na to da je italijanski proizvođač vozila dužan da Chrysleru proizvede automobil koji će na autoputu trošiti 5,8 litara, a samim tim bi povećao učešće u kompaniji sa 53.5% na 58.5%.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Kurir-info.rs

Alu-naplaci „saribus“, zaštita prednjeg I zadnjeg branika, hromirane bočne lajsne, „klackalice“ na volanu... Ovaj paket dobija se s popustom u verziji „vajt edišn“

 (Dalje)

Heico Sportiv je kratkim saopštenjem i sa dva crteža najavio svoju tjuniranu verziju novog Volvoa V40.

 (Dalje)

Prilikom kupovine polovnog automobila kupci često najviše pažnje pridaju kilometraži koju je automobil odradio za vreme radnog veka

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 41 42 43