home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

* Za Fiatovo postrojenje - međunarodna nagrada u kategoriji Excellent Value Chain (Odličan lanac vrednosti)

* Ceremonija dodele nagrade 23. oktobra u Volfsburgu (Nemačka)

Nagrada Automotive Lean Production 2012 u kategoriji Excellent Value Chain dodeljena je Fiatovom postrojenju u Bielsko Biala nakon analize i vrednovanja panela stručnjaka po izboru nemačkog časopisa Automobil Produktion i od strane konsultantske kuće Agamus Consult.

 (Dalje)VIDEO: Mercedes-Benz 4MATIC

31 Jul 2013 - 14:00 Video Link


Mada se njegova karijera bliži kraju, izgleda da će aktuelni Gallardo pre dolaska naslednika (koji bi mogao da se zove Cabrera) doživeti još jedno, finalno izdanje.

 (Dalje)

Daimler Super V8 LWB britanske kraljice Elizabete II će 31. avgusta biti prodat na aukciji, a očekuje se će budući vlasnik za ovu limuzinu isplatiti između 25.000 i 30.000 funti.

 (Dalje)

Italijanski magazin Quattroruote se bavi i Mercedesovim rivalom BMW-u X6, a objavljuju i jedan render njergovog mogućeg izgleda.

 (Dalje)

U cilju efikasnijeg usklađivanja poslovanja sa trendovima na tržištu Srbije i Crne Gore, kompanija Porsche SCG d.o.o. je donela odluku o korekciji svoje dilerske mreže i servisa. U skladu s tim, Asta Group Motors d.o.o. Novi Sad više nije deo Porsche SCG ovlašćene mreže.

 (Dalje)


Kako prenosi B92, modeli sa trokrakom zvezdom najtraženiji su među kradljivcima premijum automobila u Sjedinjenim Državama, a na prvom mestu je Mercedes C klase.

 (Dalje)

CarBuyer video: Renault Zoe

31 Jul 2013 - 10:40 Video Link


Britanski tjuner Superchips Ltd je pripremio kit i za pojačanje 2,0 litarskog motora pod haubom Vauxhall Astre VXR (Opel Astra OPC).

 (Dalje)

NCE Cadillac ATS Cabrio

31 Jul 2013 - 09:03 Tuning Link

Američki Newport Convertible Engineering (NEC) se u poslednje vreme često pojavljuje u vestima, što doduše nije ni čudno budući da je u toku leto, a da je pomenuta firma poznata pre svega po preradama brojnih modela u kabriolete.

 (Dalje)

Ford je najavio da će na sledećem reliju Dakar učestvovati sa dva južnoafrička Ranger modela koje je posebno pripremio Neil Woolridge Motorsport.

 (Dalje)

Test "Novosti": kragujevački "fijat 500 L" na posebnom skeneru naše redakcije. Moderan, sa ekonomičnim motorima, ovaj automobil osvaja tržište

Najprodavaniji automobil na našem tržištu poslednjih meseci je "fijat 500 L" koji se proizvodi u Kragujevcu. Razlozi za to su vidljivi na prvi pogled. Ovaj automobil, uz subvenciju od 3.000 evra, i uz kamatu od 2,99 evra za kredit na 72 meseca, i cenovno je "više nego konkurentan". Pri tome, u svojoj klasi, izgledom, obiljem opreme i kvalitetom - dominira.

 (Dalje)

Južnokorejski Ssangyong Motor je pre nekoliko meseci i zvanično pokazao naslednika Rodiusa (nazvan Korando Turismo), a nakon toga su javnosti predstavili i nekoliko novih koncept vozila (kao što su SIV-1 i Korando C EV-R).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 61 62 63  Sledeći»