home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Riselshajm. Opel Movano, Vivaro, Combo i Corsavan se pripremaju za zalet: već nakon prvih šest meseci ove godine, Opel je bio u prilici da objavi rezultat koji je nadmašio sva očekivanja. Ovaj pozitivni trend se nastavio, tako da je kompanija već sada prodala više lakih komercijalnih vozila (LCV) nego 2014. godine. Do sredine oktobra, primljeno je više od 85.000 porudžbina u Evropi.

 (Dalje)Kako prenosi Tanjug, grupacija "Fiat Chrysler Automobiles" zabeležila je gubitak od 300 miliona evra u trećem kvartalu uprkos dobrim rezultatima u Severnoj Americi i oporavku u Evropi, pre svega zbog troškova povlačenja neispravnih vozila.

 (Dalje)

Vodeći izvoznik u Srbiji, kompanija "Fiat Chrysler Automobiles" i dalje čeka dobijanje novog modela ali i ishod pregovora o bescarinskom izvozu modela "500L" na rusko tržište. Trenutno je u "Fiat"-ovoj fabrici u Kragujevcu smanjena proizvodnja pa zaposleni opet imaju neradne dane što je uticalo i na njihove mesečne zarade.

 (Dalje)

Kako piše "Blic", u priču o privatizaciji "Fabrike automobila Priboj" (FAP) uključila se češka "Tatra", pošto su pregovori o strateškom partnerstvu sa finskim "Sisu autom" zapali u ćorskokak.

 (Dalje)

Marka Datsun (deo Renault-Nissan alijanse) je u Japanu prikazala svoje novo koncept vozilo, nazvano GO-Cross.

 (Dalje)

Husqvarna je predstavila 701 Enduro mašinu, na off-road fokusiranu verziju nedavno predstavljenog 701 Supermoto modela.

 (Dalje)

VIDEO: 2016 Scion iM

29 Okt 2015 - 11:00 Video Link


Folija u boji, ili bojama, daje vlasnicima mogućnost beskonačnog kombinovanja boja. Upravo se za beskonačnu kombinaciju odlučio vlasnik ovog superautomobila.

 (Dalje)

VIDEO: Proba Smart ForFour

29 Okt 2015 - 10:00 Video Link


Italijanski Ferrari je u trećem ovogodišnjem kvartalu zabeležio rast operativnog profita od 22 posto zahvaljujući velikom rastu isporuka automobila koje su uspele da nadoknade pad prodaje u sestrinskoj kompaniji Maserati.

 (Dalje)

VIDEO: Test BMW Serije 3

29 Okt 2015 - 09:00 Video Link


Ne možete da priuštite superautomobil? Ne morate brinuti, ukoliko ste voljni da pristanete na dva točka umesto na četiri.

 (Dalje)

VIDEO: Proba Jeep Renegade

29 Okt 2015 - 08:00 Video Link


Kako prenosi Tanjug, Bentley će pozvati na vanredni servis vlasnike 27.640 vozila širom sveta zbog mogućeg kvara na kablovima za akumulator. To je izjavio portparol te kompanije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 77 78 79  Sledeći»