home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hyundai i Rockstar Performance Garage su za ovogodišnji SEMA sajam tjunera u Las Vegasu napravili off-road varijantu nove generacije Tucsona.

 (Dalje)I Honda ima novitete na ovogodišnjem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu.

 (Dalje)

2016 Shelby F-150

4 Nov 2015 - 01:43 Tuning Link

SEMA sajam u Las Vegasu je i mesto na kome američki Shelby izlaže svoj modifkovani F-150, modelske godine 2016.

 (Dalje)

Kao što je ML nakon fejsflita postao GLE, a naslednik GLK je dobio oznaku GLC, tako je i veliki Mercedes GL prilikom najnovijeg redizajna promenio ime u GLS.

 (Dalje)

Na SEMA sajmu u Las Vegasu može da se vidi i produžena Toyota Tundra, koja sada ima 8 vrata i novo ime – Tundrasine (Tundra – limousine).

 (Dalje)

Nekako u senci noviteta sa SEMA sajma u Las Vegasu, pojavila se i jedna teaser slika Citroena C3 AirCross za 2016. godinu.

 (Dalje)

Nedavno predstavljeni BMW M2 Coupe posetioci SEMA sajma tjunera u Las Vegasu mogu da vide i sa opcionim M Performance elementima.

 (Dalje)

Vozači Ferarija u Meksiku posle 2006. su prvi put doživeli to da nijedan od njih nije završio trku. Zato je sasvim razumljivo da je čelnik Mauricio Arivabene bio pun teških reči.  (Dalje)

Sem A1A Optima Cabrio concepta i Forte Koup Mud Bogger concepta, Kia Motors na SEMA sajmu tjunera izlaže još nekoliko modifikovanih vozila.

 (Dalje)

I Fiat je prisutan na ovogodišnjem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu, i to sa modifikovanim vozilima za koje se pobrinula Chryslerova Mopar divizija.

 (Dalje)

Mansory Maserati Ghibli

3 Nov 2015 - 19:56 Tuning Link

I Mansory u svojoj ponudi ima kompletan tjuning program za Maseratijev manji sedan Ghibli.

 (Dalje)

Kako piše Mojauto, indijska firma "DC Design" je pre dve godine prvi put predstavila prototip "Avanti" sportskog automobila koji je sada pred nama u serijskoj verziji koja će se prodavati po ceni od 46.000 do 55.000 dolara (42.000-50.000 evra).

 (Dalje)

Mopar (divizija Fiat-Chyslera) na SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu predstavlja i modifikovani Dodge Challenger koji je dobio i pogon na sva četiri točka.

 (Dalje)