home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Odmah nakon što je najavio Colorado Z71 Trail Boss 3.0 concept, Chevrolet je najavio još jedno modifikovano pick-up vozilo za ovogodišnji SEMA sajam tjunera.

 (Dalje)

Kompanija Kia Auto, ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac za vozila iz programa Kia Motorsa za Srbiju startovala je sa jesenjom prodajnom akcijom u svim salonima širom Srbije.

 (Dalje)

Kako pišu Vrele Gume, Volkswagen osporava nove optužbe u vezi sa instaliranjem softvera za lažiranje i na nekim SUV modelima koji se prodaju u SAD. U pisanom izveštaju izdatom sinoć, kompanija kaže da „nikakav softver nije instaliran u 3,0-litarske V6 turbo dizele da bi se menjali rezultati emisije štetnih gasova na nedozvoljen način“.

 (Dalje)

Lumma Design za aktuelni Range Rover Sport SVR sada nudi i svoj CLR SV paket koji uz doterivanje eksterijera podrazumeva i modifikaciju enterijera.

 (Dalje)

Mercedes-Benz C-Klasa je ključan model za kompaniju iz Stuttgarta, jer je upravo ovaj sedan srednje klase pokrenuo seriju modela sa novom tehnikom i identitetom.  Na našim putevima smo isprobali sigurno najtraženiju verziju na našem tržištu, sa štedljivim turbodizel motorom i automatskim menjačem.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, profit japanskog proizvođača automobila Nisan skočio je 38 odsto u drugom poslovnom kvartalu zahvaljujući snažnoj prodaji u Kini, SAD i Evropi, što je podstaklo kompaniju da podigne prognozu zarade za celu godinu.

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Dizajn, razvoj i marketing novih automobila je dug i skup proces čak i za najveće svetske proizvođače.

 (Dalje)

Nemačka ima Volkswagen, Japan Toyotu, Amerika Ford, a Severna Koreja ima Pyeonghwa Motors, kojim upravlja režim Kima Jong-una.

 (Dalje)

Nova generacija Lexusa RX se već nudi i u modifikovanim izdanjima, a ovde su prikazani tjuning programi iz Modelliste i TRD-a.

 (Dalje)

Američki Hennessey se pobrinuo i za novi Ford F-150 Crew Cab koji posle njihove obrade raspolaže sa 650KS.

 (Dalje)

VIDEO: Test Infiniti Q30

3 Nov 2015 - 08:00 Video Link


Chevrolet je do sada za SEMA sajam tjunera u Las Vegasu najavio čitav niz modifikovanih vozila, kojima se sada pridružio i ovaj Colorado Z71 Trail Boss 3.0 concept.

 (Dalje)