home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Reno-Nisan Srbija ove godine proslavlja 10 godina postojanja i rada na našem tržištu. Tim povodom razgovarali smo sa direktorom kompanije Milanom Belinom.

Izvor: Mobilauto.rs

Neverovatan Fordov patent

30 Dec 2015 - 20:41 Vesti Link

Proizvođači automobila su skloni da patentiraju sve i svašta. Najčešće se radi o stvarima koje verovatno neće naći serijsku primenu. Da li je tako nešto upravo patentirao Ford?

 (Dalje)

Kako prenosi B92, Fijatov model 500L proglašen je za jedan od najvećih promašaja u 2015. godini na listi magazina Forbs.

 (Dalje)

Nakon promocije Giulije QV sa 510KS, u Alfa Romeu planiraju brojne nove modele ali ostaje pitanje kada će oni i pojaviti u prodaji.

 (Dalje)

Na sajtu Mobile.de je na prodaju ponuđen zanimljiv primerak VW Passata (B5 generacija), koji pod haubom ima 4.0 litarski W8 motor.

 (Dalje)

Svake godine se na našem tržištu obrne oko pet puta više polovnjaka nego novih automobila. Tržište polovnih automobila je nesrazmerno veće i logično nudi veći prostor za razne nepoštene "trikove" u cilju veće zarade na neopreznim kupcima. Jedan od primera je pred nama.

 (Dalje)

Američki General Motors kroz svoje brojne brendove već sada kupcima nudi brojne crossovere, ali će ponuda u budućnosti biti još bogatija.

 (Dalje)

* automobil sem novog izduvnog sistema ima i Armytron tuning box pa sada raspolaže sa 237KS i 349 NmTRA-Kyoto Mazda MX-5

30 Dec 2015 - 15:30 Tuning Link

Nova generacija Mazdinog roadatera MX-5 (Miata) je prošla i tjuning tretman u firmi TRA-Kyoto.

 (Dalje)

Uvoznik „Folksvagena“ za Srbiju ponudio je „golf 7“ u van verziji. Reč je o prerađenom serijskom modelu koji nema zadnja sedišta, a umesto njih je ugrađena platforma za teret.

 (Dalje)

Nedavno je već bilo reći o tome da će Honda na predstojećem sajmu tjunera Tokyo Auto Salon izložiti 16 modela, a među njima i Mugen verzije Honde S660 i novog Civica Type R (o njima nešto više OVDE).

 (Dalje)

Elektromobili dodaju gas

30 Dec 2015 - 13:30 Vesti Link

Kako pišu "Novosti", sada je postalo jasno da je “Dizelgejt” - skandal koji je izazvao “Folskvagen” priznavši da je čak 11 miliona vozila s dizel motorima opremio lažnim softverom na osnovu koga je prikazivano manje zagađenje vazduha od stvarnog - samo ubrzao “proterivanje” vozila s dizel motorima iz bliske budućnosti. Iako manje zagađuju, ni benzinski agregati, jasno je, neće moći da izbegnu sudbinu “dizelaša”.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 68 69 70  Sledeći»