home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)Firma Tomini Clasics je na prodaju ponudila Lanciju Stratos iz 1976. godine, i to u tamno plavoj boji i sa pređenih 44.000 km.

 (Dalje)Na Barrett-Jackson aukciji u Arizoni će u januaru sledeće godine na prodaju biti ponuđen i tjunirani Volkswagen Jettta iz 1995. godine (u Evropi poznat kao VW Vento), koji se pojavio u prvom nastavku Fast & Furious serijala (2001. godine).

 (Dalje)

Kako piše B92, sva vozila koja imaju motore ispod norme EURO 3 od ponoći ne mogu da saobraćaju u Sarajevu, zbog prekomerne zagađenosti vazduha.

 (Dalje)

Kako piše B92, velika grupa motociklista preprečila je auto-put sa četiri trake u oba pravca kako bi sebi obezbedili "malo mesta za vozikanje".

 (Dalje)

VIDEO: Proba Škoda Superb

30 Dec 2015 - 09:00 Video Link


Nova Opel Corsa 1.0 T/115 ostavila je veoma pozitivan utisak, no kada je pokretana malim dizelom 1.3 CDTi, situacija je znatno komplikovanija, pre svega zbog brojne i talentovane konkurencije

 (Dalje)

Nakon Tucsona FCEV, južnokorejska kompanija Hyundai planira novu generaciju SUV-a sa vodoničnim gorivim ćelijama.

 (Dalje)

Hoffy Automobiles je sa nekoliko teaser crteža najavio kompletan tjuning program za aktuelni BMW M4 (F82).

 (Dalje)

Najtraženiji polovni automobili u Srbiji su, nimalo iznenađujuće, oni sa cenom do 2.000 evra

Prema statistici sajta "Polovni automobili", ubedljivo najveći broj kupaca traži vozila koja koštaju do 2.000 evra, ali je poražavajuće to što je na drugom mestu interesovanje za automobile čija je cena oko 1.000 evra. Grupa vozila koja košta do 1.500 evra je na trećem mestu.

 (Dalje)

Mitsubishi Motors je saopštio da je do sada na tržišu SAD-a prodao pet miliona svojih vozila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 68 69 70  Sledeći»