home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Alijansa Renault-Nissan je obezbedila najveću flotu električnih automobila na svetu za potrebe međunarodne konferencije. Kao službeni partner konferencije Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama COP21 u Parizu, Alijansa za vreme godišnjeg sastanka na vrhu koji se održava između 30. novembra i 11. decembra daje na raspolaganje dve stotine automobila na potpuno električni pogon.

 (Dalje)Nemačka filijala Daimlera povukla je radio reklamu za automobil Smart u kojoj se navodilo da Deda Marz ne postoji nakon lavine prigovora roditelja čija su deca čula marketinšku poruku.

 (Dalje)

BMW Srbija, ovlašćeni uvoznik i distributer BMW vozila u Srbiji i Crnoj Gori,  partner Ministarskog saveta Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju, koji se 3. i 4. decembra održava u Beogradu, na raspolaganje je stavila 40 potpuno novih luksuznih automobila marke BMW.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, prodaja vozila Folksvagen pala je u Velikoj Britaniji za 20 odsto u novembru u odnosu na isti mesec prošle godine.

 (Dalje)

Kako prenosi Politika, akcize na gorivo od 1. januara 2016. godine biće veće između jednog i četiri dinara, u zavisnosti od vrste derivata, predviđeno je izmenama Zakona o akcizama koje je pre dva dana usvojila vlada.

 (Dalje)

Sajam automobila, deseti po redu, svečano je danas na Šumadija sajmu otvorio državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Dejan Trifunović.

 (Dalje)

Najboljem srpskom automobilisti i novom šampionu Evrope na kružnim stazama, Dušanu Borkoviću, uručen je sinoć na tradicionalnoj FIA ceremoniji u Parizu pehar Svetske Automobilske Federacije za pobedu u generalnom plasmanu Evropskog kupa turing automobila.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, italijanski proizvođač supersportskih automobila iz godine u godinu beleži rast prodaje, a 2015. mogao bi da završi sa više od 3.000 isporučenih vozila.

 (Dalje)

Renault opet u F1

4 Dec 2015 - 12:37 Sport Link

Kako piše Sport klub, četvorostruki šampion Formule 1, kompanija Reno, vraća se u najbrži cirkus na svetu u konkurenciji konstruktora.

 (Dalje)

Renault Kadjar stigao je na naše puteve. To je potpuno novi model, koji je razvijen na tehničkoj bazi uspešnog modela Qashqai. Tokom višednevnog testa, isprobali smo Kadjar na srpskim putevima i pokušali da damo odgovor na pitanje - da li konkurencija ima čega da se boji? Posle prvog testa, čini nam se da itekako ima.

 (Dalje)

Na evropskim putevima su ranije ove godine uhvaćeni i maskirani test primerci dugo najavljivanog manjeg Audijevog crossovera, za koji je zatim u septembru potvrđeno da se neće zvati Q1, već Q2. Takođe, njegova premijera će se najverovatnije održati početkom marta sledeće godine, na sajmu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Kada je 1988. godine prvi put predstavljena javnosti, “suzuki vitara” je izazvala i pravu malu revoluciju na automobilskom tržištu. Začet je takozvani SUV koncept (sport utility vehicle - sportskih vozila za uživanje), a “gradski terenci” sposobni da vam priušte udobnu ali i nezaboravnu “ofroud” avanturu postali su jedan od najprodavanijih segmenata na auto-tržištu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 68 69 70  Sledeći»