home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Neki smatraju da je i sam BMW ovo trebalo da uradi od samog početka, ali kako bilo nemački Gabura Racing Technologies je iz standardnog BMW-a i8 izbacio hibridni pogonski sistem a umesto toga je napred ugradio V8 twin-turbo benzinski motor.

 (Dalje)U urbanoj sredini, motociklisti moraju biti naročito na oprezu, jer na svakom koraku „vrebaju“ nesmotreni vozači automobila

 (Dalje)

U planu i DS 3 SUV

2 Dec 2015 - 20:20 Top secret Link

Nakon doterivanja modela DS 3, DS 4 i DS 5 za modelsku godinu 2015, grupacija PSA planira da proširi paletu proizvoda brenda DS Automobiles.

 (Dalje)Nezavisna organizacija EuroNCAP (European New Car Assessment Programme) je danas objavila izveštaj o najnovijoj, decembarskoj seriji crash testova bezbednosti.

 (Dalje)

Na početku će Mahindra S101 (u prodaji će se najverovatnije pojaviti pod nazivom X100) biti dostupan sa 1,2 litarskim trocilindarskim benzinskim motorom, a kasnije i sa trocilindarskim dizelašem.

 (Dalje)

Tek što je Volvo danas objavio prve slike i osnovne detalje o novom modelu S90, pojavile su se i informacije o mogućoj sportskoj Polestar verziji budućeg karavanskog Volvoa V90.

 (Dalje)

VIDEO: Volvo S90

2 Dec 2015 - 16:36 Video Link

 (Dalje)

Izvor: TV GalaksijaSubaru ruši rekorde

2 Dec 2015 - 15:54 Vesti Link

Osam godina za redom Subaru of America, Inc. beleži sjajne brojke u prodaji. Ove godine premašili su rekord od prošle godine, a do kraja godine ostalo je još mesec.

 (Dalje)

Jedan mehaničar iz Poljske, očigledno ogroman zaljubljenik u automobile, odlučio je da sprovede u delo ideju ugradnje velikog BMW-ovog motora V8 u Škodu Octaviju iz 1962. godine.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, Audi pregovara sa drugim proizvođačima automobila iz Nemačke i SAD o zajedničkoj mreži superpunjača za električna vozila, poput onih koje postavlja kompanija Tesla Motors.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  Sledeći»