home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vlasnici Ferrarija mogu da budu srećniji samo ako poseduju Ferrari koji je unikat. FerrariChat forum je prvi objavio fotografije, a u pitanju je Ferrari SP275 RW Competizione, jedini takav primerak koji je baziran na F12 Berlinetta modelu, sa specijalnim detaljima.

 (Dalje)Kao jedan od luksuznijih predstavnika u donjoj-srednjoj klasi, Audijev model A3 je u protekle dve decenije pronašao put do više od četiri miliona kupaca.

 (Dalje)

Rain Prisk je tvorac rendera Teslinog Modela S u formi kabrioleta, što znači da je izgubio svoj krov, zadnja vrata, uz zadržavanje svega onoga što donosi njegova unapređena verzija.

 (Dalje)

Japanski proizvođač nedavno je predstavio novu generaciju popularnog krosovera, čija je proizvodnja počela pre nekoliko dana u Japanu, ali ne zna se tačno kada će stići na evropsko tržište.

 (Dalje)

Novi bavarski SUV će na tržište stići 2018.

BMW širi svoj SUV/krosover portfolio, ne samo što se tiče performantnih modela. Naime, X2 koncept iz Pariza će se materijalizovati u serijski model, koji zvanično na scenu treba da stupi 2018.

 (Dalje)

Čelnici četiri velika grada su objavili da će zabraniti sve automobile i kamione na dizel do sredine sledeće decenije, objavio je BBC.

 (Dalje)

AMSS – Centar za motorna vozila je razvio visokosofisticiran proizvod, softver, koji je ujedno i WEB portal namenjen bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada/države.Kinezi uhvaćeni u krađi

5 Dec 2016 - 02:01 Vesti Link

Tek nekoliko dana nakon što je WM Motor, novoosnovana kineska firma, predstavio svoje adute, razotkrivena je velika prevara. Naime, ako uporedite press fotografije novog Mitsubishija Outlander (Concept S/2014 godine) sa onima kineskog SUV modela sasvim je jasno da se radi tek o modifikovanom renderu.

 (Dalje)

Berlin - Nemačka je od Evropske komisije dobila dozvolu za uvođenje putarine. To je opraštanje od besplatnog korišćenja više od 12.000 kilometara nemačkih auto-puteva. Ali, sa uvođenjem te mere će biti još dosta problema.

 (Dalje)

Po podacima o prodaji za novembar u SAD-u, Mercedes je tamo prošlog meseca plasirao 30.363 svojih vozila što je rast od 1,1 odsto u poređenju sa istim mesecom 2015.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, Ferrari je juče na Daytona International Speedway-u tokom specijalnog događaja Finali Mondiali, a uz pomoć aukcijske kuće RM Auctions, prodao poslednji proizvedeni primerak LaFerrarija.

 (Dalje)


 (Dalje)

Sem GT3 trkačkog modela, stiže i Mercedes-AMG GT u trkačkom GT4 izdanju.

 (Dalje)