home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon obustave izgradnje svoje milijardu dolara vredne farbike u Nevadi, pojavljuju se indicije o tome da se pred Faraday Future-om nalaze dodatni izazovi.

 (Dalje)Po najnovoijim saznanjima Toyota navodno razmatra mogućnost lansiranja vlastitog performance brenda, po uzoru na Mercedesov AMG, BMW-ovo M odeljenje i slične brendove drugih proizvođača.

 (Dalje)


 (Dalje)

Ovih dana u prodaju kreće novi model Chevroleta Bolt, potpuno električnog modela, koji će se prodavati po ceni od cca 37.000 dolara, a imaće autonomiju od čak 450 km.

 (Dalje)

Kineske vlasti uvode dodatni porez na tzv. super vozila, uključujući Ferrari, Bentley, Aston Martin i Rolls-Royce, kako bi se smanjila potrošnja goriva i emisija štetnih gasova, ali i nepotrebna demonstracija bogatstva.

 (Dalje)

Južna Koreja planira da zabrani prodaju deset modela automobila zbog manipulacije sa dokumentima. Na udaru su Porše (sedam automobila), Nisan (dva automobila) i BMW koji su falsifikovali papire kako bi ubrzali homologaciju, a samim tim i početak prodaje.

 (Dalje)

Da li će Saab, ali ovaj „leteći“, ponovo pokrenuti četvorotočkaše?

Saab planira povratak u automobilsku industriju... uslovno rečeno. Švedska marka je često reklamirala svoje automobile praveći paralelu sa lovačkim avionima istog naziva. U stvarnosti, ove dve divizije su razdvojene 1990., kada je automobilski sektor preuzeo General Motors.

 (Dalje)

Super Veloce Racing je na prodaju ponudio jedan izuzetno očuvani primerak Aston Martin Lagonde Series 4, i to za sumu od 95.000 funti.

 (Dalje)

Tek što je ova završila, saznali smo i raspored za sledeću sezonu oktanskog cirkusa.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67  Sledeći»