home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW X7: novi render

3 Dec 2016 - 10:54 Top secret Link

Britanski magazin Auto Express je objavio novi render kojim pokazuje kako vidi budući BMW X7 koji se očekuje tokom 2018. godine.

 (Dalje)Na raznim meridijanima se mogu naći čudni zakonski propisi, od kojih su neki ostali iz davno prošlih vremena, dok su neki jednostavno - glupi. Ispostavilo se da među njima ima i onih koji se odnose na motocikle, pa smo se potrudili da s vama podelimo neke od najčudnijih.

 (Dalje)

Ako ste se pitali zašto je kineski Lendvind (Landwind) prestao da kopira „rejndž rover evrok“, evo i odgovora - prešli su na Mercedes! Kinezi su na Salonu automobila u Gvangžuu predstavili „koncept E33“ koji je klon „mercedesa GLA“.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, prodaja automobila u Nemačkoj je u novembru porasla, oporavljajući se tako od prošlomesečnog pada, pokazali su danas objavljeni zvanični podaci.

 (Dalje)

Bugarski specijalista za uređenje enterijera automobila predstavlja i svoj modifikovani Mercedes-AMG S63.

 (Dalje)

Britanska saobraćajna policija na serveru YuoTube objavljuje razne incidente, ali ovaj je zaista neobičan. Incident između dva vozača kamiona nedaleko od Manchesteru, neočekivano je eskalirao. Nakon svađe, jedan vozač na drugog je čak bacio i lopatu.

 (Dalje)

Nesvakidašnji događaj u Kraljevu. Grad na Ibru od danas je bogatiji za još jedan - semafor. I ništa to ne bi bilo neobično, da "puštanju semafora u rad" nije prisustvovao i gradonačelnik.

 (Dalje)Porsche očekuje da će električni Mission E biti veliki hit. U intervjuu za nemačke novine Automobilwoche predsednik Uprave Oliver Blume je izjavio da se nadaju prodaji od 20.000 komada godišnje.

 (Dalje)

* auto raspolaže sa 350KS, težina vozila je 1.000 kg