home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vlasnik Teslinog Modela S "testirao" je izdržljivost krova svog automobila tako što je ove nedelje izuzetno velikom brzinom udario u kamion u Nemačkoj.

 (Dalje)Najeminentniji autosalon u Evropi, onaj u Ženevi, tradicionalno se održava početkom marta, pa tako ni sledeće izdanje, i to 87. po redu, nije izuzetak. Održaće se od 9. do 19. marta u halama Palexpoa u Ženevi.

 (Dalje)

U hali “Šumadija sajma“ otvoren je jedan od najatraktivnijih sajmova – Auto expo. Pored lokalnih dilera i zastupnika najpoznatijih brendova auto industrije, kao što su “Volkswagen”, “Opel”, “Hyundai”, “Škoda”, “Fiat”, “Alfa”, “Mazda”, “Ford”, “Nissan”, ljubitelje automobila očekuju i dve premijere na teritoriji Centralne Srbije – “Ford Mustanga” i “Kuga”.

 (Dalje)

Fabrika kompanije Audi u Mađarskoj otvorena je 1998, kada je u njoj počeo da se izrađuje sportski kupe TT prve generacije. Nepune dve decenije kasnije, pogon u Đeru proslavlja značajan jubilej - sa fabričkih traka sišao je milioniti Audi.

 (Dalje)

Indonezija kompanijama nudi povlastice da bi stimulisala otvaranje novih proizvodnih pogona

BMW cilja povećanje prodaje u jugoistočnoj Aziji, te u skladu s tim započinje proizvodnju serije 7 u Indoneziji. „Imamo veoma pozitivan stav u vezi sa budućnošću u Indoneziji i iz tog razloga vidimo povećanje potencijala na tržištu luksuznih vozila“, rekao je Aksel Panes, upravni direktor BMW grupe Azija, za Rojters.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, novi šampion sveta u Formuli 1 Nemac Niko Rozberg, samo pet dana nakon što je u Abu Dabiju osvojio titulu, šokirao je svet automobilizma odlukom da se povuče iz "najbržeg cirkusa".

 (Dalje)

Ništa još uvek nije zvanično potvrđeno, ali ima nagoveštaja da bi Peugeot mogao da popuni prazninu koju je svojim povlačenjem u FIA WEC šampionatu (World Endurance Championship) napravio Audi.

 (Dalje)

BMW je saopštio da je 1. decembra u Oxford fabrici u Velikoj Britaniji proizveo 3.000.000-ti Mini, računajući od 2001. godine kada je počela nova era za ovaj brend.

 (Dalje)

* ugrađen je 3.2 VTEC V6 motor iz NSX-a iz 2004. godine, uz pomoć kompresora razvija 403KS i 400 Nm, a uparen je sa šestostepenim manuelnim menjačemYamahina Faster Sons porodica "custom" motocikala je postala bogatija za još jednog člana.

 (Dalje)Nakon nekoliko odlaganja, posebno zbog činjenice da je otkazana saradnja sa Caterhamom i nakon što je Renault preuzeo na sebe kompletan projekat razvoja, novi Alpine će uskoro biti spreman za premijeru i skori dolazak na tržište.

 (Dalje)

VIDEO: Test Suzuki Baleno

2 Dec 2016 - 09:00 Video Link«Prethodni   1 2 3 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67  Sledeći»