home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Svaki motociklista zna koliko je važno da ga vide drugi učesnici u saobraćaju. Upravo je tome namenjen novi proizvod na tržištu.

 (Dalje)VIDEO: Test Toyota C-HR

31 Mar 2017 - 09:00 Video Link


Citroen je sa novom generacijom gradskog modela "C3" ponovo svima pokazao kako je avangardna marka koja se ne obazire na standarde industrije. Koliko je to dobro ili loše pokazao je test najskuplje verzije sa najjačim dizel motorom

 (Dalje)

Raste za hibridima

Svi nedavni skandali koji su vezani za vozila sa dizelskim motorima ipak su imali uticaja na kupce, odnosno na njihov izbor budućih modela.

 (Dalje)

Nakon već predstavljene Atece i najavljenog manjeg SUV-a Arona (imaće premijeru u septembru ove godine na sajmu u Frankfurtu), Seat je nedavno zvanično potvrdio i svoj treći SUV model.

 (Dalje)

Mercedes-Benz je napravio neke nezaboravne automobile u svojoj dugoj istoriji, ali malo se njih afirmisalo kao klasik poput modela 300 SL Roadster

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, nemački proizvođač automobila Folksvagen platiće više od 157 miliona dolara u 10 američkih saveznih država.

 (Dalje)

Jeep je pripremio više koncept vozila koje će promovisati fanovima ove marke na 51. izdanju događaja Easter Jeep Safari u Moabu u SAD-u.

 (Dalje)

Alfa Romeo je predstavio svoj SUV model – Stelvio, a sada je došlo vreme i da ga se sa njim upoznamo bolje i detaljnije.

 (Dalje)

Tesla vrednija od Forda

31 Mar 2017 - 01:02 Vesti Link

Po mišljenju berze, odnosno Wall Streeta, Tesla je vredniji proizvođač automobila od Forda koji je osnovan 1903. Pomenuti proizvođač električnih automobila je pre par dana svojom ukupnom vrednošću deonica dakle pretekao američkog i svetskog veterana auto industrije s iznosom od 45,47 milijardi dolara u odnosu na Fordovih 45,35 milijardi.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 72 73 74  Sledeći»