home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Gorivo

Naftaši naglašavaju da će se pad cene nafte na svetskim berzama, koja se trenutno kupuje za oko 72 dolara po barelu, vrlo brzo odraziti i na cene goriva u Srbiji.

 (Dalje)VIDEO: Proba Dacia Duster

9 Nov 2018 - 23:04 Video Link


BMW M8

Najsnažnija verzija BMW-ove Serije 8 je u fazi završnih testiranja, a M8 u produkcijskoj verziji bi trebalo da bude predstavljen na Sajmu automobila u Frankfurtu u septembru 2019. godine.

 (Dalje)

Volkswagen kvantni računari

Volkswagen vidi budućnost u kojoj kvantni računari pomažu pri stvaranju efikasnih sistema menadžmenta saobraćaja, koje je već spreman da testira. Nemački proizvođač tvrdi da su njegovi inženjeri i naučnici već uspešno upotrebili algoritam kvantnog računara, koji zamenjuje današnje, jednostavne, prognozirane obime prometa.

 (Dalje)

ABS Show - 542. emisija

9 Nov 2018 - 20:58 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 542 možete pogledati:

- MOTO KROS TRKA U ARILJU IZVEŠTAJ
- RENAULT I DACIA - VESTI SA DOMAĆEG TRŽIŠTA
- GUME NA PETROLU - VESTI SA DOMAĆEG TRIŠTA

 (Dalje)

Audi Q3 45 TFSI quattro

Druga generacija Audi Q3 ne samo što izgleda bolje od svog prethodnika, već je i praktičnija i prostranija, pa i komfornija. Kao i svi top modeli kuće Audi, ima savremen kokpit, digitalni displej, te mnoštvo inovativnih sistema koji asistiraju vozaču ili omogućavaju svim putnicima bolju zabavu

 (Dalje)

VIDEO: Test Cupra Ateca

9 Nov 2018 - 19:30 Video Link


Karsan Jest

Turska spada među najveće svetske proizvođače autobusa i minibusa, a širom zemlje podignute su fabrike domaćih i inostranih kompanija.

 (Dalje)

Piaggio Vespa GTS

Piaggio je osvežio svoju Vespa GTS liniju za 2019. i to sa ciljem da budućim vlasnicima pruži bolje performanse, veću udobnost i atraktiviniji stilski izgled.

 (Dalje)

Ford Fusion Hybrid

Opet sevaju varnice između Tesle i Forda. Tačnije, ovde je pre svega reč o ratu između Elona Muska i Forda. I dok Ford živi sasvim prijatne dane zahvaljujući večnoj slavi kamioneta a u hladovini provodi pripreme za potpuni prelazak na SUV gamu, u Musku je opet zakuvalo.

 (Dalje)

Izduvni gasovi

Nemačko pravosuđe je primoralo još dva grada - Keln i Bon, da iz svojih centara proteraju stara dizel vozila od aprila iduće, 2019. godine, dok se sporo ostvaruje obećanje vlada da će očistiti vazduh.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 69 70 71  Sledeći»