home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Peugeot 2008

Tokom prošle godine Peugeot 2008 je na evropskim tržištima uprkos svojim godinama bio drugi najprodavaniji crossover svog segmenta, ali godine čine svoje i uskoro stiže naslednik pred kojim će biti veliki zadatak. U Peugeotu ne sumnjaju da imaju formulu za uspeh čak i unutar ovog sve konkurentnijeg segmenta.

 (Dalje)Fiat Panda

Idite bilo kuda i svuda. Jednostavno Fiat Panda.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2018 Audi A7

8 Nov 2018 - 19:24 Video Link


Audi TT

Audi je još 2014. godine sa TT Sportback conceptom nagovestio da oi mogao da ponudi TT u verziji sa četvora vrata, a po pisanju britanskih medija takav automobil će se zaista i naći u proizvodnji.

 (Dalje)

Changan Eado ET

Kineski Changan Auto je ranije ove godine već predstavio novu generaciju hatchbacka Eado XT, a krajem ovog meseca stiže i njegova električna varijanta Eado ET.

 (Dalje)

Snimljen BMW M8

8 Nov 2018 - 17:06 Top secret Link

BMW je novu Seriju 8 prvo predstavio u Coupe izdanju, nedavno se pojavio i Cabrio, a kasnije stiže "osmica" Gran Coupe, kao i sportski M8. Dok se to ne desi, pred nama je novi špijunski video M8 Coupea.

 (Dalje)

Kymco SuperNEX

Nekoliko meseci nakon što je predstavljen novi električni skuter, Kymco donosi novi SuperNEX električni superbajk.

 (Dalje)

Šleper navigacija

Put je bio sve uži i strmiji. Ali, 52-godišnji vozač turskog šlepera nije se obazirao. GPS mu je pokazivao da je na "pravom putu". Greška. Velika greška. Ne samo da nije bio na pravom putu nego se zaglavio u šumi.

 (Dalje)

Aston Martin Vels

U pogonu koji se nalazi u južnom Velsu, britanski proizvođač izrađivaće od 2019. rivala modela Lamborghini Urus.

 (Dalje)Mazda3

Mazda je objavila još nekoliko teaser slika kojima najavljuje potpuno novu generaciju "trojke", i to u obe karoserijske verzije (hečbek i limuzina).

 (Dalje)

Robin Denholm

Robin Denholm, glavna finansijska direktorka u australijskom telekomunikacionom operatoru "Telstra korp", zameniće Ilona Maska na mestu predsednika uprave kompanije "Tesla".

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 69 70 71  Sledeći»