home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO: Test Mercedes GLE

8 Nov 2018 - 11:00 Video Link
Kia Soul EV

Po poslednjim informacijama austrijska vlada namerava da donese paket mera s kojima će nagraditi vlasnike električnih vozila s ciljem podsticanja kupovine i upotrebe ove vrste automobila.

 (Dalje)BMW i8

Ovaj izveštaj ukazuje da u pogledu boja postoje izrazite razlike među individualnim automobilskim segmentima. Što je automobil manji, širi je spektar boja, dok je kod većih automobila naglasak na specijalnim efektima.

 (Dalje)

GM Defense Silverado ZH2

Pre par godina, GM je predstavio pick up sa pogonom na gorivne ćelije pod imenom Colorado ZH2, koji je razvio u saradnji sa američkom vojskom. Koncept je stvoren u cilju testiranja pogona na gorivne ćelije u vojnim aplikacijama, a prototipi su proveli celu prošlu godinu na terenu sa vojskom.

 (Dalje)Fiat Argo Sting

Sem što je promovisao Fastback concept, Fiat je za ovogodišnji Sao Paulo Motor Show pripremio i nove verzije već postojećih modela.

 (Dalje)

Toyota Prius C

Japanska Toyota ima velike planove u reorganizaciji svoje ponude u Severnoj Americi za naredne godine.

 (Dalje)

Volkswagen Virtus GTS Concept

Sem Tarok pick-up Conceptom, Volkswagen na 2018 Sao Paulo Motor Show-u pažnju privlači još jednom studijom, i to sportskom GTS verzijom sedana Virtus.

 (Dalje)

1980 Chevrolet Corvette

California Custom Coach je svojvremeno prepravio samo šest primeraka 1980 Chevrolet Corvette u varijantu sa četvora vrata, pri čemu su do danas preživela samo dva automobila.

 (Dalje)

tehnički pregled

Još jedan šok za vozače – tehnički pregledi poskupljuju ili su već poskupeli sa oko 3.000 u proseku, na oko 5.000 do 6.000 dinara. Na nekim tehničkim pregledima i dalje imaju staru cenu, ali kako su nam rekli na više mesta, i oni uskoro poskupljuju.

 (Dalje)

Manhart Porsche 911 Turbo S

U nemačkoj tjuning kompaniji Manhart, koja je širom sveta poznata po izuzetnim kreacijama na temu BMW automobila, pozabavili su se i jednim Porscheom.

 (Dalje)

 BMW R1250R

BMW je na najvažnijem ovogodišnjem događaju u moto industriji predstavio nove R1250R i RS, „naked“ i „sport touring“ varijante svoje popularne „adventure“ mašine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 69 70 71  Sledeći»