home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fiat Tipo Mirror

U gami Fiat Tipa se sada nalaze i nove verzije nazvane Mirror i Street, a dostupne su u sve tri karoserijske varijantre u kojima se nudi ovaj Fiatov model (hečbek, limuzina i karavan).

 (Dalje)VIDEO: 1957 Alpine A106

7 Nov 2018 - 08:10 Video Link


Pranje 3000 bara

Redovno čišćenje automobila je izuzetno važno za njegovu dugovečnost, posebno u vlažnim i hladnim periodima kada je efekat elemenata na mehaničke komponente vozila potenciran nestabilnim vremenskim prilikama.

 (Dalje)

Turbomonkeys Micra

Nissan Micra je mali gradski automobil koga mnogi nazivaju ženskim automobilom. Na slikama možete videti treću generaciju, ali reč je o verovatno najimpresivnijoj Micri na svetu. Zašto? Pa, kako piše portal Car Throttle na kome je ovaj projekat osvanuo, ispod poklopca se krije motor iz Lancera Evo VI, a osim motora iz pomenutog modela Micra pozajmljuje i pogon na sva četiri točka!

 (Dalje)

Audi R8

Posedovati super automobil je san mnogih od nas, ali nažalost, visoka cena i visoki troškovi održavanja nas sprečavaju da te snove i ostvarimo.

 (Dalje)

Toyota C-HR Hybrid

Akcijska cena uz naprednu hibridnu tehnologiju i 10 godina brige o hibridnoj bateriji

Važi do 30.11.2018.

 (Dalje)

BMW Z4

U Magna Steyr fabrici u austrijskom Gracu je i zvanično počela serijska proizvodnja nove generacije BMW-ovog modela Z4 (interne oznake G29), koji je inače razvijen u saradnji sa japanskom Toyotom.

 (Dalje)

Hyundai Saga EV concept

I Hyundai je došao sa svetskom premijerom na ovogodišnji Sao Paulo Motor Show, i to u vidu nove studije.

 (Dalje)

Ferrari Portofino

Očigledno da se u današnje vreme, skupa roba jako dobro prodaje, budući da je Ferrari ponovo zabeležio rast prodaje, i to po svim parametrima i modelima.

 (Dalje)

Tihi odlazak Seat Toleda

7 Nov 2018 - 00:02 Vesti Link
Seat Toledo

Aktuelna generacija Toleda nakon šest godina proizvodnje polako nestaje sa evropskog tržišta.

 (Dalje)

Faraday FF91

Faraday Future se zvanično otvorio “potencijalnim investitorima širom sveta”

 (Dalje)

* Očekuje se verzija sa 4,0 litarskim twin-turbo V8 motorom i 650KS, a verovatno i plug-in hybrid varijanta sa oko 700KS

 (Dalje)

Ares Design Tesla Model S Roadster

Italijanski Ares Design pored već predstavljene moderne Pantere (na bazi Lamborghinija Huracan) i modernog Ferrarija 412i (na bazi Ferrarija GTC4 Lusso) priprema i nove verzije Teslinog Modela S.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 69 70 71  Sledeći»