home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO: 2018 SEMA Sajam

3 Nov 2018 - 20:42 Video Link
the worlds most desired motors

Mapu u većoj rezoluciji možete pogledati OVDE.

Tesla Model X

U prva tri kvartala ove godine komapnija Tesla je isporučila 154.540 automobila, a pretpostavlja se da bi samo u poslednjem kvartalu ta brojka mogla da premaši 100.000. Ukupna brojka bi iznosila dakle oko 255.000 i bila bi u rangu ukupne prodaje ove kompanije u toku prethodne četiri godine (zbirno 261.779).

 (Dalje)

Hyundai solarni krov

Solarni krovovi na automobilima su jedna od onih tehnologija koje zvuče genijalno, ali s obzirom na trenutni domet ove tehnologije ne i isplativo.

 (Dalje)BMW M3

Po poslednjim informacijama, u Minhenu još uvek razmatraju mogućnost da novi M3 čija su testiranja u završnoj fazi ponude i u kombinaciji s ručnim menjačem.

 (Dalje)

Vozački

To što je većina auto-škola povisila cenu obuke, jer su pritisnuti cenom goriva i skupljim najmom poligona bili, kako sami kažu na ivici opstanka, ne znači i da će kandidati bar brže (ako ne i bolje) stizati do dozvola za vožnju vozila željene kategorije.

 (Dalje)

Markes

Vozač Repsol Honde Mark Markes osvojio je pol poziciju pred Veliku nagradu Malezije, pošto je bio najbrži u vremenu 2:12.161.

 (Dalje)

VIDEO: Test BMW 520d

3 Nov 2018 - 11:00 Video Link


Mansory Rolls-Royce Phantom

Mansory je dobro poznat po brojnim tjuniranim primercima ionako skupih i ekskluzivnih vozila, pa još jedna takva kreacija ne predsatavlja iznenađenje.

 (Dalje)