home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Škoda Fabia

U prvih devet meseci je isporučeno 939,100 vozila (+ 7,8%). Prihodi od prodaje su porasli za 2,1% na 12,6 milijardi evra. Operativni profit ostaje u visini od 1,1 milijardi evra.

 (Dalje)Tesla app

Jedna od najvećih prednosti Tesle u odnosu na ostale proizvođače automobila jeste konstantno unapređivanje softvera i dodavanje novih funkcija postojećim automobilima.

 (Dalje)

VIDEO: Devel Sixteen

3 Nov 2018 - 08:00 Video Link


Morgan 2020

Kompanija Morgan trenutno radi na razvoju svog najmodernijeg i najnaprednijeg sportskog automobila do sada, prenosi magazin Autocar.

 (Dalje)

Yugo GT5000

Dizajner Mihael Merkler je pokazao svoju viziju modernog Yuga 311 (naziv pod kojim se u Velikoj Britaniji prodavala trovratna Zastava 101 sa 1,1 litarskim motorom), i to u vidu ovog Yuga GT 5000.

 (Dalje)

McLaren Senna GTR

McLaren je u martu na sajmu automobila u Ženevi predstavio prototip tračkog modela Senna GTR, a sada je sa jednim teaser crtežom najavio i definitivni serijski model.

 (Dalje)

Lorenco Cupra

Polovinom jula, Horhe Lorenco i Andrea Doviciozo, trkači Dukatija i ambasadori brenda Kupra, testirali su “kupru TCR” na stazi Kasteljoli.

 (Dalje)

VIDEO: Test KIA Stinger

2 Nov 2018 - 23:01 Video Link


Jaguar F-Type

Jaguar Land Rover je u trećem kvartalu ostvario gubitak od 90 miliona funti, najviše zbog slabe prodaje u Kini i na evropskom tržištu.

 (Dalje)Kazne

Prosečna brzina na auto-putu meri se od kraja aprila. Prema podacima MUP-a, za prva četiri meseca zabeležena su 21.602 prekršaja prekoračenja brzine. Trenutno se prosečna brzina meri kamerama na naplatnim stanicama, međutim u "Putevima Srbije" kažu da rade na novom projektu, kako bi se kamere postavile duž auto-puta.

 (Dalje)

ABS Show – 541. emisija

2 Nov 2018 - 20:52 Abs Link