home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO: BMW X5 M i BMW X6 M

29 Feb 2020 - 01:08 Video Link

 (Dalje)Renault Fuego

Renault Fuego (na španskom – vatra), naslednik modela 15 i 17, uz slavne Karmann Ghia (1955.), Ford Capri (1968.) i Opel Manta (1970.), jedan je od najpoznatijih ‘lažnih sportista’…

 (Dalje)prikolice s baterijama

Kupci koji žele da kupe električni automobil se suočavaju s dilemom da li da plate više za velike baterije i dalji domet ili da češće pune svoja vozila.

 (Dalje)

VIDEO: Test Škoda Kamiq

28 Feb 2020 - 21:00 Video Link


Porsche 911 Turbo

Porsche će sledeće nedelje i zvanično predstaviti Turbo i Turbo S verzije aktuelne generacije modela 911 (serija 992), što je potvrđeno i novim teaser videom.

 (Dalje)

Alfa Romeo Giulia GME 280

U 2020. Alfa Romeo slavi 110 godina postojanja, pa je u vezi sa tim jubilejom restilizovao modele Giulia i Stelvio. Akcenat nije na kozmetičkom, spoljašnjem ulepšavanju, već tehnološkom i unutrašnjem u vidu unapređenja kvaliteta enterijera, infotejment i sistema konekcije, te uvođenju Nivoa 2 autonomne vožnje

 (Dalje)

Tesla

Panasonic Corp najavljuje da će napustiti proizvodnju solarnih ćelija u njujorškoj fabrici Tesla Inc, što je najnoviji znak problema u partnerstvu u kojem prestaje Panasonicov status ekskluzivnog dobavljača akumulatora američkog proizvođača električnih vozila.

 (Dalje)

Bahati vozači

Vozači koji prolaze kroz crveno svetlo, ne propuštaju pešake i uglavnom voze nesmotreno i prebrzo, najčešće su oni koji voze brze nemačke automobile, prenosi Index.hr.

 (Dalje)

ICT Connected Shift System

Pomoću infomaciono - komunikacione tehnologije (IKT) menjač automatski menja u optimalnu brzinu s obzirom na situaciju u saobraćaju

Automobilska grupacija Hyundai-Kia nedavno je objavila da je kao prva na svetu razvila pametni menjač (ICT Connected Shift System), koji pomoću predviđanja informaciono -komunikacione tehnologije automatski menja u optimalnu brzinu s obzirom na situaciju u saobraćaju. Kia i Hyundai nameravaju ovu novu tehnologiju koristiti kod svojih budućih modela. Tokom procesa razvoja sistema predali su oko 40-ak patentnih prijava.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Kina i SAD su prošle godine redukovale subvencije za kupovinu električnih vozila i prodaja je stagnirala, odnosno zabeležen je minimalni rast registracije novih električnih automobila u svetu.

 (Dalje)

VIDEO: Ferrari MIG-U1

28 Feb 2020 - 16:35 Video Link


Sajam

U 2019. globalna prodaja automobila bila je manja za 4,2% u odnosu na prethodnu godinu, piše B92.

 (Dalje)

Akcijska ponuda za BMW X1 i BMW X2

Iskoristite posebne pogodnosti za kupovinu modela BMW X1 i BMW X2 koje važe do kraja marta 2020.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 57 58 59  Sledeći»