home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen Golf GTI

Među Volkswagenovim premijerama koje su pripremljene za predstojeći sajam automobila u Ženevi su i nove verzije Golfa VIII.

 (Dalje)VW Rabbit GTI

Jedan Kanađanin je potrošio sedam godina i veliku sumu novca kako bi oživeo svoju prvu automobilsku ljubav - Golfa Rabbit GTI.

 (Dalje)

Mini

Čak i kada je blagonaklona prema vlasnicima oldtajmerima, zima je period odmora, svođenja računa i obavljanja svih malih i velikih zahvata za koje nije bilo vremena tokom sezone. Zimski san stoga nije rezervisan samo za svet divljine, već i za urbano okruženje i automobile koje manje ili više svakodnevno viđamo na ulicama.

 (Dalje)

Nissan Qashqai

Uz najavljenu strategiju elektrifikacije, Nissanovi modeli nove generacije moglu bi u potpunosti zaobići upotrebu dizel motora. Tako bi sadašnji 1,5 i 1,6-litarski četvorocilidraši bili zamenjeni elektrifikovanim pogonskim sistemima.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Imate električni automobil, morate da pređete još 80 kilometara do cilja, a znate da u tome nećete uspeti jer vam je po putnom kompjuteru ostalo struje za još šezdesetak kilometara. Šta ćete učiniti? Pitanje je retoričko jer većina nas nema električne automobile, a po naslovu ovog teksta već znate šta se dogodilo.

 (Dalje)

Sajam u Ženevi

Na ovogodišnjem, 90. izdanju najuticajnijeg salona automobil na svetu u Ženevi, osim najavljenih premijera brojnih svetskih proizvođača i Mate Rimac je najavio premijeru serijskog elektro bolida C Two, pa bi bila prava šteta da se salon otkaže, pomeri datum, ili održi bez posetioca...

 (Dalje)

Kubica

Kako prenosi Sport Klub, prvog dana drugog vikenda testiranja na stazi Katalunja kod Barselone najbrži je bio, pomalo iznenađujuće, Robert Kubica u Alfa Romeu.

 (Dalje)

Ferrari muzej

Ovih dana pratimo dramatične izveštaje iz Italije u kojima se dve severne pokrajine, Lombardija i Veneto, bore protiv epidemije koronavirusa tako što ograničavaju pristup pojedinim područjima na kojima je najviše zaraženih. Od izbijanja virusa Covid-19 u Italiji do danas preminulo je jedanaestero ljudi, a najviše u Lombardiji.

 (Dalje)

Audi A3 sedišta

Audi je objavio da će novi A3 imati sedišta presvučena recikliranom tkaninom.

 (Dalje)

VIDEO: 2020 Audi Q7

26 Feb 2020 - 18:47 Video Link


Bentley Bacalar

Već neko vreme je poznato da Bentley divizija Mulliner planira novi model Bacalar, kao i da će njegova premijera biti početkom sledećeg meseca na sajmu automobila u Ženevi.

 (Dalje)Peugeot 3008

Proizvođač PSA Group je objavio da je zabeležio rast prihoda veći od očekivanog, iako je količina prodatih automobila opala, a francuska kompanija saopštila da predviđa klizanje potražnje u Evropi i Rusiji ove godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 57 58 59  Sledeći»