home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tesla Model 3

Imate električni automobil, morate da pređete još 80 kilometara do cilja, a znate da u tome nećete uspeti jer vam je po putnom kompjuteru ostalo struje za još šezdesetak kilometara. Šta ćete učiniti? Pitanje je retoričko jer većina nas nema električne automobile, a po naslovu ovog teksta već znate šta se dogodilo.

Vozač Teslinog Modela 3 iz Kevelaera u nemačkoj pokrajini Severnoj Rajni-Vestfaliji je procenio da neće stići na odredište i u gradiću Metmanu se odlučio na potez očajnika. Stao je uz gradilište jedne zgrade, otvorio zaštitnu ogradu i priključio je Model 3 na strujnu utičnicu pored mobilnog WC-a, piše Revija HAK.

Ipak, ubrzo se oglasio alarm na gradilištu, a policija je došla munjevitom brzinom, a kako i ne bi kada je vozač ‘krao’ struju s gradilišta koje je odmah do policijske stanice. Nije samo u tome problem jer je gradilište budući policijski kontrolni centar.

Kažu u policiji da je trebalo da im se obrati pa bi mu dozvolili da utičnicu spoji u stanici. Ovako vozaču Modela 3 sledi prijava zbog neovlašćenog upada na gradilište.

Izvor: Revijahak.hr

Foto: arhiva Autoblog.rsčitanja : 222Komentari