home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO: Test 2020 Mazda 2

3 Feb 2020 - 22:49 Video Link
Mercedes 190E 2.5-16 Evolution II

Na popularnom sajtu za polovnjake „Bring a Trailer” ove nedelje je krenula aukcija za kultni Mercedes 190E 2.5-16 Evolution II. Reč je o modelu iz 1990. godine koji je prvih 29 godina imao samo jednog vlasnika, a koga je trenutni vlasnik kupio u oktobru prošle godine.

 (Dalje)Renault Koleos China

Proizvođač automobila Reno će produžiti obustavu rada u svojoj fabrici u Vuhanu do 13. februara, u skladu sa smernicama vlade u Pekingu o sprečavanju širenja koronavirusa u tom gradu i produženju praznika Lunarne nove godine, saopštila je danas portparolka te francuske kompanije.

 (Dalje)

Datsun 240Z

I posle skoro pola veka ovaj primerak je najsličniji originalnom modelu, proizvedenom 1971. godine. Na njemu je izvršena samo jedna modifikacija, a njegovi prethodnici su prodavani po pet puta nižoj ceni.

 (Dalje)

VIDEO: Test Kia e-Soul

3 Feb 2020 - 18:56 Video Link


Volkswagen Taigun

Volkswagen je indijskoj javnosti danas predstavio manji SUV model Taigun.

 (Dalje)

Škoda Vision IN Concept

Kao što je bilo i najavljeno, Škoda je za sajam Auto Expo 2020 u Nju Delhiju pripremila novu studiju nazvanu Vision IN Concept.

 (Dalje)

BASF Boje

Bilo da se vozite međudržavnim autoputevima u Americi, autostradom u Evropi ili azijskom mrežom autoputeva, sve su šanse da ćete videti najviše belih vozila. Ovo je jedan od glavnih rezultata BASF-ovog Izveštaja o automobilskim bojama za 2019. godinu.

 (Dalje)

VIDEO: Test Mazda CX-30

3 Feb 2020 - 16:04 Video Link


Suzuki Ignis

Dizelske verzije automobila su i dalje štedljivije u poređenju s benzincima, ali ekološki zahtevi ih guraju u drugi plan. Prodaja dizelaša dramatično opada pa ne čudi da su skoro svi proizvođači, pored razvoja električnih automobila, većinu tehničkih resursa prebacili na benzince.

 (Dalje)

Citroen GS

Citroën poziva posetioce sajma Rétromobile 2020. koji se održava u halama Paris Expoa na Porte de Versailles, od srede 5. februara do nedelje 9. februara, da nakon proslave stogodišnjice Marke koja je obeležena prošle godine, dođu zajedno da proslave i 50 godina čuvenog modela GS, piše Jutarnji.hr.

 (Dalje)