home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Lada prkosi korona virusu

26 Mar 2020 - 01:04 Vesti Link
Lada Vesta

Najveći ruski proizvođač automobila ignoriše pandemiju COVID-19. Proizvodni pogon firme AvtoVAZ u mestu Toljati radi punom parom, i to uprkos činjenici da su u fabrici već zabeležena dva slučaja zaraze.

 (Dalje)FCA Srbija

Zaposleni u kragujevačkoj fabrici automobila Fiat (FCA) do 27. marta su na plaćenom odsustvu, ali u Samostalnom sindikatu očekuju da će u četvrtak verovatno biti doneta nova naredba kojom će, zbog vanrednog stanja, biti produžena obustava proizvodnje.

 (Dalje)Yamaha team

Kako je start MotoGP sezone na čekanju, Dorna je potvrdila da će neke od najvećih zvezda najjače klase nastupiti na virtuelnoj trci.

 (Dalje)

Električni punjač

U mnogim javnim raspravama i izjavama "stručnjaka" mogu se pronaći tvrdnje da električni automobili zapravo štete okolini i dovode do povećanja emisija CO2 pa se postavlja pitanje da li su zaista "zeleniji" od benzinaca kada se u obzir uzmu svi procesi proizvodnje i produkcija električne energije koja često dolazi iz fosilnih izvora.

 (Dalje)

VIDEO: Seat Mii Electric

25 Mar 2020 - 21:16 Video Link


Tesla Autopilot

Kupovina dodatne opreme i opcija na automobilu nije nikakva novost, ali jeste način na koji se to čini. Sve veći broj proizvođača uvodi opciju da ćete mnogo toga moći da doplatite nakon što ste već kupili auto. I to ne tako što ćete otići u servis gde će vam ugraditi odgovarajući deo ili sklop. Ne. Od sada ćete dosta toga moći da doplatite odabirom u meniju automobila.

 (Dalje)

Superbajk

Kako prenosi Sport Klub, sezona u Svetskom superbajk šampionatu neće se nastaviti u aprilu, pošto su organizatori potvrdili da je runda koja je trebalo da bude održana u Asenu pomerena za avgust.

 (Dalje)

VW logo

Juče smo objavili da je Audi u jednom filmiću razdvojio svoje krugove na logu kako bi ukazao na potrebu socijalne distance u vreme pandemije koronavirusa, a sada je isto učinio i Volkswagen.

 (Dalje)

Subaru 360

Prvi Subaru 360 je s proizvodne trake sišao 1958. godine, bio je težak 453 kg, imao je monokoknu konstrukciju i mali dvocilindrični motor u sredini, a proizvodnja je trajala do 1971. godine.

 (Dalje)Toyota i Subaru

Toyota GT86 je na tržištu od početka 2012. godine, i to zajedno sa svojim blizancem Subaruom BRZ.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 59 60 61  Sledeći»