home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
BMW Concept i4

BMW je još ranije zvanično potvrdio da je u pripremi sledeći model u njihovoj "i" porodici modela, kao i to da će se taj BMW i4 u proizvodnji pojaviti krajem 2020. (prodaja od početka 2021. godine).

 (Dalje)

Renault Morphoz concept

Renault je danas i zvanično javnosti pokazao svoj novi koncept automobil, nazvan Morphoz.

 (Dalje)

Bentley Bacalar by Mulliner

Bentley divizija Mulliner je najavila da će sutra predstaviti novi model Bacalar (objavljena je još jedna teaser slika), dok konkretne specifikacije o automobilu još uvek nisu saopštene.

 (Dalje)

Fiat 500e

Kompanija FCA je prošle godine najavila da će novi električni Fiat 500 imati premijeru na sledećem sajmu automobila u Ženevi. Ali, sajam u Ženevi je u međuvremenu otkazan pa će ovaj simpatični italijanski novitet promociju imati onlajn.

 (Dalje)

Opel Astra Sedan

Beograd. U susret Sajmu automobila kompanija Opel Srbija je pripremila specijalnu sajamsku akciju, uz koju kupci po ceni već od 12.699 evra mogu postati vlasnici Opel Astre Sedan. Automobil sa preko 11 miliona kupaca širom sveta predstavlja dobitnu kombinaciju stila, kvaliteta i praktičnosti u koju se kupci probnom vožnjom mogu uveriti u svim Opelovim salonima širom zemlje.

 (Dalje)

Alfa Romeo Giulia GTA

Kako bi se proslavila 110. godišnjica brenda Alfa Romeo, legenda moto sveta, i ključna prekretnica u istoriji brenda, sprema se za povratak.

 (Dalje)

ECD Project Punisher

2 Mar 2020 - 10:30 Tuning Link
ECD Project Punisher

Kompanija ECD (East Coast Defender) sa Floride nam predstavlja još jednu modifikovanu verziju stare generacije Land Rover Defendera, i to ECD Project Punisher.

 (Dalje)

Dacia Proud

– Prošlo je već 15 godina! Dacia povodom 15. godišnjice svog postojanja u Evropi predstavlja ograničenu seriju modela Duster, Logan MCV Stepway, Sandero Stepway i Lodgy Stepway nazvanu „Proud“.
– Modeli te ograničene serije su dostupni već sada za naručivanje kod ovlašćenih Dacia koncesionara.

 (Dalje)

Ford Ranger

Ovogodišnja južnoafrička Cross Country sezona dočekaće novog takmičara: u pitanju je nedavno predstavljeni, specijalno unapređeni model Ford Rangera.

 (Dalje)

VIDEO: Audi Quattro

2 Mar 2020 - 08:00 Video Link


Lancia Thema 8.32

Krajem 80-ih i početkom 90-ih godina prošlog veka bilo je zlatno doba sportskih limuzina koje su i dan danas pojam poželjnih automobila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 60 61  Sledeći»