home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Ford Mustang SSP

Kako piše Jutarnji.hr, Ford Mustang iz 1980-ih godina, poznatiji kao Fox-body, postaje sve popularniji u svetu. Cene starijeg Mustanga odavno su prerasle budžete mnogih njegovih ljubitelja pa se neretko traži ovakva treća generacija američke mašine.

 (Dalje)Škoda Auto Helps

Zajednička borba protiv COVID-19: nekoliko projekata je u toku, ŠKODA AUTO podržava organizacije i institucije koje pomažu suzbijanje širenja virusa u Češkoj. U tu svrhu, platforma za deljenje automobila HoppyGo je napravila flotu od preko 200 automobila i 150 električnih skutera koji su dostupni za dobrotvorne organizacije, volontere i opštine – besplatno.

 (Dalje)

Toyota garancija

Svesni smo da Vas ova situacije sa Corona virusom čini zabrinutima zbog mnogo toga, ali barem garancija za Vašu Toyotu ne treba da vas brine.

 (Dalje)

Mazda CX-30

Dalja evolucija Mazda Kodo dizajna osvojila je dvostruko priznanje u ovogodišnjem takmičenju za dizajn proizvoda. Mazda CX-30 i Mazda MX-30 osvojile su nagradu „Red Dot: Product Design 2020“. Ovo su osma i deveta Red Dot nagrada u nizu za Mazdine Kodo modele

 (Dalje)

Mercedes-Benz obaveštenje

Poštovani kupci i prijatelji brenda Mercedes-Benz,

Zdravlje i sigurnost posetilaca i zaposlenih predstavljaju naš najveći prioritet. Prilagođavamo poslovanje  Mercedes-Benz prodajnih salona i servisnih centara na osnovu državnih smernica u cilju sprečavanja širenja pandemije COVID-19. Naše prodajno i servisno osoblje će i dalje biti na raspolaganju da odgovori na Vaša pitanja tokom ovog vremena za šta preporučujemo komunikaciju telefonom ili putem digitalnih kanala.

 (Dalje)

Fiat Tipo facelift

31 Mar 2020 - 19:43 Top secret Link
Fiat Tipo facelift

Vreme je za redizajn. Fiat Tipo je na tržištu od 2016. godine, može se nazvati uspešnim modelom, a neosporno je iznuzetno zanimljiv kompakt. Zašto? Spojio je pristupačnu cenu s komforom i dobrom opremljenošću.

 (Dalje)

Audi A1 Pariz 2018

Iako organizatori nisu zbog pandemije koronavirusa odlučili da otkažu jesenji sajam automobila u Parizu, već sada su najavili da će zbog novih okolnosti on biti održan u značajno izmenjenom obliku.

 (Dalje)

Formula 1

Kako prenosi Sport Klub, zbog pandemije virusa COVID-19 otkazano je nekoliko trka u aktuelnom šampionatu Formule 1 pa je moguće da će aktuelna sezona biti produžena i u 2021. godini.

 (Dalje)

Aston Martin DBX

Kompanija Aston Martin tvrdi da je obezbedila finansije za najmanje 12 narednih meseci.

 (Dalje)

VIDEO: Fisker Karma

31 Mar 2020 - 19:33 Video Link


Nissan X-Trail

Potpuno novi Juke je već predstavljen, a uskoro stižu i drugi noviteti iz Nissanove SUV/crossover palete.

 (Dalje)


 (Dalje)

Lancia Hyena Zagato

Lancia Hyena by Zagato je ultra retki ručno rađeni coupe baziran na legendarnoj Delti Integrale, a jedan primerak će biti prodat na aukciji u junu.

 (Dalje)

Video: Mobil Auto TV
1 2 3 ... 59 60 61  Sledeći»