home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Za nove modele automobila novinari redovno koriste najlepše epitete, pa se neki put i pretera u pohvalama i slatkim rečima, medjutim posle prezentacije novog Volvo XC60 svi prisutni predstavnici medija (bilo nas je oko 30) bili su prosto rečeno oduševljeni automobilima koje su imali priliku da isprobaju na krivinama Košutnjaka, u Beogradu.

Reč je o najnovijoj ponudi zaista fantastičnih četvorotočkaša iz Švedske koji će se ubrzo pojaviti u prodaji sa rasponim cena od 46.000 do 65.000 evra. Novi Volvo XC60 će se isporučivati sa benzinskim i dizel motorima kao i sa kombinacijom klasičnog i elektro motora u takozvanoj hibrid varijanti.

Ako bi se opisivala spoljašnost i unutrašnjost ovog vozila onda bi nam falile lepršave rečenice u karakterisanju ovog vrhunskog krosovera.

Cena će mnogima verovatno izazvati negodovanje, ali, kada se novi Volvo XC60 provoza samo desetak minuta vozač menja neraspoloženje o ceni i shvata da se radi o maksimalno vrhunskom automobilu koji bukvalno oduzima dah.

Za opisivanje tehničkih karakteristika i kompletne sjajne ponude dodatne opreme, trebalo bi nam puno vremena. Oko tridesetak minuta je trajala odlično koncipirana prezentacija u restoranu „Devetka“ a sve pojedinosti možete dobiti u beogradskom Grand Motorsu. Za sada vam samo nudimo podatak o akcijskoj ceni za Volvo XC60 D4 AWD A Momentum + , koja iznosi 45.990 evra.

Izvor: Mojsvetbrzine.rsčitanja : 470Komentari