home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mercedes GLE

Tradicionalno, kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Fuso i Setra vozila izlaže od 22. do 31. marta na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u jednoj od najvećih hala Beogradskog sajma, hali 3.

Mercede CLA

Na 3,000 kvadratnih metara Mercedes-Benz će predstaviti više premijera. Posetioci će imati prilike da upoznaju poznatog terenca, GLE u potpunom novom izdanju. U Beograd stiže i najmanji kupe sa četvoro vrata CLA, koji je premijeru imao početkom ove godine u Las Vegasu.

Mercedes B klase

Pored ovih noviteta, beogradska publika će imati priliku da po prvi put vidi i novu B-Klasu.

Mercedes-AMG GT 4-door

Poseban osvrt biće na atraktivne AMG modele, pre svega na ekskluzivan GT AMG 4-door, koji će takođe imati svoju premijeru.

Mercedes-AMG GT R

Pored toga, u okviru AMG ponude, predstavićemo i GT R, kao i A35, koji predstavlja ulaznicu u AMG svet.

Mercedes-AMG A35

U segmentu lakih dostavnih vozila biće predstavljena redizajnirana V-Klasa, koja u Beograd dolazi pravo sa ženevskog salona automobila.

Mercedes V klase

Atraktivne prodajne akcije i posebni uslovi finansiranja su takođe deo naše ponude. Specijalne ponude smo pripremili za A-Klasu i CLA čija će cena biti 27.990 EUR.

Mercedes A klase

 

Za ljubitelje terenskih vozila , posebna ponuda je za popularni GLC. Ovaj model će iznositi 46.990 EUR a ukoliko se odlučite za AMG eksterijer, cena će biti 50.036 EUR. U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom, OTP Leasing-om, nudimo i posebne uslove finansiranja – kamatnu stopu od 2,49% koja važi od 05. marta do 30. aprila 2019. godine.

Posebnu ponudu smo pripremili za poslovne korisnike, u okviru našeg programa Business Solution. On podrazumeva ponudu finansijskog lizinga koja obuhvata: popust na cenu vozila, popust na paket produžene garancije i održavanja, dva seta pneumatika i hotel za gume. Ponuda Business Solutions odnosi se na modele C-Klasa i E-Klasa.

Mercedes C klase

Briga o kupcima je na samom vrhu liste naših prioriteta. Osim novih modela, Star Import je ove godine pionir u uvođenju još jedne sajamske novine. Po prvi put ćemo beogradskoj publici pružiti priliku da na licu mesta, od mladih stručnjaka, popularno nazvanih Product Expert, koji su prošli Mercedes-Benz obuku, saznaju više o tehničkim karakteristikama i specifikacijama izloženih modela. 

Takođe, po prvi put, kompanija Star Import će izlagati i u hali 3a – pod brendom Auto Space. Širok izbor kvalitetnih rezervnih delova, auto kozmetike i dodatne opreme brendova Technik’a, Green Valley, Funel, Valeo, Minerva nude samo najbolje za vaš automobil. Auto Space ove brendove objedinjuje sa vrhunskom uslugom naših prodavaca, brzom isporukom i cenovnom dostupnošću.

PR saopštenje – Star Import

Foto: arhiva Autoblog.rs / Mercedes-Benzčitanja : 560Komentari