home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volvo Trucks

U prisutsvu velikog broja uglednih zvanica, vlasnika Volvo Trucks i Renault Trucks vozila, Volvo autobusa, poslovnih partnera i medijskih kuća, krajem juna na ulasku u Doljevac, kraj same naplatne rampe na autoputu E-75, koji od Beograda vodi do granice sa Severnom Makedonijom, svečano je otvoren četvrti prodajno-servisni centar Volvo Trucks u Srbiji.

Novi centar se prostire na oko 3.000 m2 prostora, od čega je pod krovom oko 650 m2. Najveći deo zatvorenog prostora čini velika, najmodernije opremljena servisna radionica u koju, ako je potrebno, mogu da uđu i kompletni vučni vozovi - tegljači s polupriprikolicom. U sklopu radioničkog prostora je i veliki magacin originalnih rezervnih delova i dodatne opreme.

Volvo Trucks

U istom prodajno-servisnom centru će, osim vlasnika Volvo kamiona i Volvo autobusa, servisnu podršku moći da dobiju i vlasnici Renault Trucks vozila. Kamionskom centru u Doljevcu gravitira nekoliko hiljada Volvo Trucks i više stotina Renualt Trucks vozila - on će zapravo "pokrivati" skoro polovinu teritorije Srbije bez pokrajina.

Volvo Trucks

Volvo Trucks je na jugu Srbije prisutan već 17 godina - s prodajnom kancelarijom u Nišu, ali se već dugo vremena oseća potreba za velikom, modernom servisnom radionicom, koju su posebno željno isčekivali brojni vlasnici građevinskih, distributivnih i specijalnih kamiona iz programa Volvo Trucks i Renault Trucks s područja južne, istočne i velikog dela centralne Srbije.

"Naš novi poslovni centar u Doljevcu izgrađen je i opremljen po najvišim standardima Volvo kamionske grupe. Ovo je sada mesto gde će dosadašnji i budući vlasnici Volvo kamiona, Renault kamiona i Volvo autobusa dobiti uslugu najvišeg, evropskog kvaliteta", rekla je na otvaranju Dragana Krstić, generalni direktor Volvo Adriatic South. "Ali, ima još mnogo toga što želimo da uradimo na tržištu Srbije da bismo obezbedili vrhunsku podršku poslovanju naših klijenta. Nadam se da će do sledeće godišnjice Volvo porodica postati još veća. To će biti najbolja nagrada za našu posvećenost i podršku vlasnicima i korisnicima vozila Volvo kamionske grupe", dodala je gospođa Krstić.

"Uporedo s rastom kamionskog tržišta u Srbiji rasli smo i mi. U početku smo vlasnike Volvo kamiona dočekivali na Novom Beogradu, u skromnom objektu, da bismo 2004. godine našu mrežu proširili prodajno-servisnim centrom u Novom Sadu, a zatim 2005. godine i u Čačku. Nakon nekoliko veoma uspešnih godina postojeći objekat na Novom Beogradu nam je postao mali, pa smo 2008. godine izgradili i otvorili moderan Volvo Truck and Bus centar u Novim Banovcima, gde se i danas nalazi naša centrala za Srbiju", rekao je okupljenima Vladimir Vuković, direktor prodaje vozila u Volvo Adriatic South. "Svih ovih godina smo se trudili da budemo bliži i pristupačniji i kupcima i korisnicima naših servisnih i finansijskih uluga. Od ove strategije ne odustajemo, zbog toga ćemo i nadalje nastaviti da radimo na unapređenju i širenju naše mreže. Ovaj objekat je najbolji dokaz", rekao je gospodin Vuković.

Podsećanja radi, sada mrežu Volvo kamionske grupe u Srbiji čine centralni prodajno-servisni  kompleks u Novim Banovcima i centri u Novom Sadu, Čačku i Doljevcu.

PR saopštenječitanja : 814Komentari