home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Citroen C4 ponuda

C4 – SAJAMSKA PONUDA

VOZI ODMAH C4 – NE ČEKAJ BOLJE VREME

Predstavljamo vam „take & go DAYS“ sajamsku ponudu za model C4.

Dinamičan izgled daju mu povišeni oblik karoserije na točkovima velikog prečnika i jedinstveni dizajn koji nudi mnogobrojne mogućnosti personalizacije. Novi nivo udobnosti obezbeđuju oslanjanje na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima, sedišta Advanced Comfort i Smart Pad Support Citroën za praktično korišćenje tableta kod suvozača. Uvedene su mnogobrojne tehnologija za povezivanje i tehnologije za pomoć u vožnji, među kojima je i Highway Driver Assist za poluautonomnu vožnju.

C4 je dostupan odmah za isporuku, pa vas pozivamo da odaberete svoj model i uživate u vožnji već ovog proleća.

Posetite naš stand na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u Hali 1 i odaberite svoj C4 po specijalnim sajamskim uslovima prodaje.

C3 AIRCROSS SUV – SAJAMSKA PONUDA

VOZI ODMAH C3 AIRCROSS SUV – NE ČEKAJ BOLJE VREME

Predstavljamo vam „take & go DAYS“ sajamsku ponudu za model C3 Aircross SUV. Pored vrhunske modularnosti, prostranosti i svetlom okupane kabine, odlikuje se pojačanom udobnošću uvođenjem naprednih sedišta Advanced Comfort. Svakodnevni život je olakšan 9’’ ekranom u boji osetljivim na dodir, tehnologijama za povezivanje, tehnologijama za pomoć u vožnji, uključujući head-up displej u boji, i kamerom za vožnju unazad sa sistemom Top Rear Vision. Spoljni izgled kombinuje ukupno 70 mogućih varijanti kroz 7 boja karoserije.

C3 Aircross SUV je dostupan odmah za isporuku, pa vas pozivamo da odaberete svoj model i uživate u vožnji već ovog proleća.

Posetite naš stand na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u Hali 1 i odaberite svoj C3 Aircross po specijalnim sajamskim uslovima prodaje.

C3 – SAJAMSKA PONUDA

Predstavljamo vam „take & go DAYS“ sajamsku ponudu za model C3. Najprodavani model u svom segmentu sada je u ponudi u novim, još atraktivnijim nivoima opreme. Citroën C3 ima moderan i zaštitnički izgled i ne liči ni na jedno vozilo iz svog segmenta. Razlikuje se svojim živopisnim karakterom i udobnošću bez premca. Dostupan je odmah za isporuku, pozivamo vas da odaberete svoj model i uživate u vožnji već ovog proleća.

Posetite naš stand na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u Hali 1 i odaberite svoj C3 po specijalnim sajamskim uslovima prodaje.

NOVI C5 AIRCROSS – SAJAMSKA PONUDA

Predstavljamo vam „take & go DAYS“ sajamsku ponudu za novi C5 Aircross. Pripadanje višoj gami vidi se i u najsitnijim detaljima u ponudi za personalizaciju, a novi dizajn ekrana na dodir od 10’’ i centralne konzole pojačavaju savremeni karakter kabine. Kao referenca po pitanju udobnosti i modularnosti nudi oslanjanje Citroën Advanced Comfort, nova sedišta Citroën Advanced Comfort, prostranost i modularnost bez premca i tehnologije za pomoć u vožnji koje pretvaraju svaku vožnju u pozitivno i bezbrižno iskustvo.

Novi C5 Aircross je dostupan odmah za isporuku, pa vas pozivamo da odaberete svoj model i uživate u vožnji već ovog proleća.

Posetite naš stand na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u Hali 1 i odaberite svoj novi C5 Aircross po specijalnim sajamskim uslovima prodaje.

NOVI C5 X – SAJAMSKA PONUDA

VOZI ODMAH NOVI C5 X – NE ČEKAJ BOLJE VREME

Predstavljamo vam „take & go DAYS“ sajamsku ponudu za novi C5 X. Potpuno originalan, C5 X je spoj elegancije limuzine, dinamičnosti karavana i izdignutog držanja SUV-a. Pruža potpunu bezbrižnost zahvaljujući udobnosti u prostranoj kabini, aktivnom oslanjanju i sedištima Advanced Comfort. Raspolaže modernim tehnologijama sa proširenim Head up displejom, sistemom za pomoć u poluautonomnoj vožnji i potpuno novim komunikacionim interfejsom na HD ekranu od 12’’ sa glasovnim prepoznavanjem. Elegancija i komfor ključne su reči za novi C5 X, potpuno u skladu sa Citroënovom tradicijom.

Novi C5 X je dostupan odmah za isporuku, pa vas pozivamo da odaberete svoj model i uživate u vožnji već ovog proleća.

Posetite naš stand na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u Hali 1 i odaberite svoj novi C5 X po specijalnim sajamskim uslovima prodaje.

NOVI CITROËN C4 X – ELEGANCIJA LIFTBEKA, PREFINJENOST LIMUZINE I STAV SUV-a

Citroën predstavlja novu elegantnu, atraktivnu i pristupačnu alternativu klasičnim modelima srednje veličine.  Novi C4 X kombinuje eleganciju hečbeka, moderan stav SUV-a i sa dužinom od 4,60 m večni karakter berline sa 4 vrata. Nudi konektivnost poslednje generacije zahvaljujući intuitivnom interfejsu My Citroën Drive Plus, koji je predstavljen na novom Citroënu C5 X.

Zavodljivom kombinacijom dizajna i udobnosti novi C4 X naglašava prostranost i sveopsti osećaj sigurnosti zahvaljujući velikom prostoru za kolena u drugom redu i velikom prtljažniku od 510 litara. Ističe se svojom udobnošću u kabini zahvaljujući ekskluzivnom programu Citroën Advanced Comfort, sa sedištima Advanced Comfort i oslanjanjem na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima.

Dostupna su tri Citroën PureTech benzinska i jedan BlueHDI dizel motor za C4 X, kao i 100% električni motor za ë-C4 X.

Novi C4 X učestvuje u ubrzanju energetske tranzicije sa modelom ë-C4 X sa potpuno električnim motorom i 0% emisije štetnih gasova. ë-C4 X nudi, u WLTP ciklusu, domet do 360 km sa električnim motorom od 100 kW i 136 KS, kao i brzo punjenje (100 km/10min.). Električni motor je tih, bez vibracija i omogućava neprestani pristup gradovima sa ograničenjem vožnje u centru.

Posetite neki od prodajnih salona u zvaničnoj dilerskoj mreži, zakažite test vožnju i budite privilegovani uživajući u Citroënu koji će vas potpuno oduševiti.

Iskoristite promotivne cene i po sjajnim uslovima nabavite najnoviji Citroën C4 X.

Novi Citroën C4 X  je deo programa Citroën Advanced Comfort koji predstavlja sveobuhvatni pristup komforu.

Više na sajtu Citroen.rsčitanja : 2854Komentari