home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dvotočkaš koji ovde vidite je Honda Riding Assit-e, koncept koji će japanska kompanija predstaviti na sajmu motocikala u Tokiju, narednog meseca.

Za sada, Honda ne otkriva mnogo o samom konceptu, ali je poznato da je njegova glavna svrha da pokaže kompanijino umeće kada je kontrola samobalansiranja u pitanju tj. kako održati ravnotežu motocikla pomeranjem prednjeg točka.

To se ne razlikuje previše od Honda Riding Assist koncepta predstavljenog ranije ove godine, uz jednu bitnu razliku - slovu "e". Ono sugeriše da će koncept imati električni pogonski sklop.

Honda Riding Assist-e koncept je svakako interesantan kao motocikl, ali intrigantnija je tehnologija koju predstavlja, uz neizbežno pitanje: koji će model iz linije japanskog proizvođača tu tehnologiju dobiti.

Narednog meseca se očekuje i novi Gold Wing, pa bi samobalansirajuća tehnologija mogla da se nađe na touring motociklu poput ovog - ne odmah, već u nekom od osveženja. Što se električnog pogonskog sklopa tiče, mogućnosti su još veće.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 287Komentari