home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pre nekoliko dana, legendarni Trevis Pastrana je uspeo da izvede akrobaciju od koje zastaje dah i ponovo pokaže svoje neverovatno umeće i smelost.

Naime, Pastrana je uspeo da izvede okret unazad između dve barže na Temzi, reci koja protiče kroz glavn grad Velike Britanije, London.

Da dobro ste pročitali, Trevis se odlučio da zahevnu akrobaciju izvede na reci, i to između dve barže u pokretu. Sama ideja i zvuči i izgleda neverovatno ludo, ali nema boljeg kandidata za ovako nešto od Pastrane. Godine iskustva i titule svetskog šampionata u freestyle motokros kategoriji dovoljno govore o njegovoj vozačkoj veštini.

Tokom karijere, imao je nekoliko prvih puta, a možda najpoznatiji je dvostruki  okret unazad na takmičenju, koji je ostao je jedan od najupečatljivijih momenata u sportu.

Da se vratimo na najskoriji podvig. Dve barže su jedna od druge bile udaljene oko 23 metara, a sam Pastrana je imao 45 metara da uhvati zalet i postigne potrebnu brzinu i samo 10 metara da se nakon doskoka zaustavi!

Trevis Pastrana je osnivač takmičenja zvanog Nitro Cirkus, a ovaj stunt je urađen da bi promovisao najnoviju turneju, na kojoj će ovaj ekstremni cirkus proći Starim kontinentom. Turneja počinje narednog meseca i trajaće do kraja godine.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 235Komentari

Treba umeti i smeti.
Svaka čast.

Autor P1 09 Okt 2017, 19:03