home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Yamaha MWT-9

29 Okt 2015 - 17:37 Motociklizam Link

Yamaha je uz konceptni sportski automobil u Tokiju izložila još jednu studiju. Tamo se nalazi i koncept MWT-9 kod koga je sve u znaku broja tri. Uz trocilindarski motor koji Yamaha u poslednje vreme forsira tu su i tri točka.

 (Dalje)Husqvarna je predstavila 701 Enduro mašinu, na off-road fokusiranu verziju nedavno predstavljenog 701 Supermoto modela.

 (Dalje)

Ne možete da priuštite superautomobil? Ne morate brinuti, ukoliko ste voljni da pristanete na dva točka umesto na četiri.

 (Dalje)


Novitet iz Japana stiže u dve verzije: osnovna će biti automatik dok će Z125 pro imati manuelni prenos brzina.

 (Dalje)

Yamaha DT-07 concept

26 Okt 2015 - 15:22 Motociklizam Link

Yamaha je na AIMExpo sajmu motocikala, održanom prošle sedmice na Floridi, predstavila najnoviju kreaciju svoje američke divizije, koncept koji nosi naziv DT-07.

 (Dalje)

Akrapovič je predstavio novi izduvni sistem, dizajniran da iz motocikla rođenog na stazi i odraslog na ulici, izvuče maksimalni potencijal.

 (Dalje)

Nova Zero mašina čeka smele vozače, a ovoga puta radi se o ozbiljnom dvotočkašu. Njegovo ime je Zero FXS, električni motocikl sređen za brzu vožnju.

 (Dalje)

Jedno vreme se činilo da su retro modeli samo prolazna ‘’moda’’, ali nema sumnje da postaju pravi segment i trend koji neće tako brzo nestati.

 (Dalje)

Stiže dobra vest za sve one koji su mislili da će nove Euro 4 regulative negativno uticati specifikacije Kawasakijev ZZR 1400, jer su Japanci uspeli da ispune potrebne emisione zahteve i zadrže postojeće brojke.

 (Dalje)

Posetioci AIMExpo sajma na Floridi imali su priliku da upoznaju novu Hondu CBR500R, koja je premijerno predstavljena na ovom događaju.

 (Dalje)

Kawasaki Z125

22 Okt 2015 - 07:30 Motociklizam Link

Kawasaki ima široku ponuda modela, ali uvek ima mesta za još koji novi dvotočkaš. Na jednom mestu Kawasaki je bio “tanak” a to je klasa dvotočkaša male zapremine gde će se uskoro pojaviti novi Z125. Ovaj motocikl je već završen, a prvi put bi javno trebalo da bude predstavljen na salonu u Tokiju krajem meseca.

 (Dalje)

Električni motocikli su sledeći korak koji Yamaha planira da napravi. To je brend iz Iwate  najavio pre tačno pre dve godine predstavivši tada studiju PES1. Taj električni koncept je sada dobio svog naslednika čiji je izgled blizu onoga što bi moglo da odlikuje serijski motocikl.

 (Dalje)

Kako bolje proslaviti 60 godina trkačkog i mehaničkog nasleđa, nego ponuditi motocikl bez konkurencije.

 (Dalje)

Kawasaki je predstavio svoje najnovije superbajk oružje, Ninja ZX-10R model, u varijanti za 2016. godinu.

 (Dalje)

Honda je zvanično potvrdila da je CBR500R ’’osvežen’’ za 2016. godinu, a prvu priliku da vidimo japansku mašinu biće sajam motocikala u Orlandu, na Floridi, naredne sedmice.

 (Dalje)