home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Kranj, 29. jun 2015. – Sezona vožnje motociklima je već u punom jeku, zato je Dunlop pripremio nekoliko korisnih tehničkih saveta za motocikliste koji će doprineti većoj sigurnosti na putu.

 (Dalje)Ukoliko volite sportsku i uzbudljivu vožnju ili samo želite da okusite osećaj slobode na dva točka posetite Hondin salon. Posebno se izdavajaju tri modela po izuzetno atraktivnim finansijskim pogodnostima i originalnom Honda dodatnom opremom.

 (Dalje)

Yamaha MT-25

12 Jun 2015 - 19:15 Motociklizam Link

Baš kao što se i pretpostavljalo, Yamaha je predstavila novi maleni naked pod nazivom MT-25. Motocikl zasnovan na Yamahi YZF-R25 je svetlost dana ugledao u Indoneziji gde će ga Yamaha i proizvoditi.

 (Dalje)

BMW Motorrad je za ovogodišnji Wheels & Waves Festival pripremio koncept motocikl R nineT scrambler 'Concept Path 22."

 (Dalje)

U subotu 13. juna salon Honde će biti posvećen bezbednosti motociklista. U saradnji sa stručnjacima za bezbednost motocikala, organizujemo akciju “100 bezbednih HONDA moto lica”.

 (Dalje)

Bienville Legacy

2 Jun 2015 - 08:30 Motociklizam Link

Pored Italijana i Japanaca, Amerikanci retko kada zakažu kada je u pitanju dizajn motora.

 (Dalje)


 (Dalje)

Honda Africa Twin

18 Maj 2015 - 17:28 Motociklizam Link

Buduća Honda Africa Twin osvanula je proteklog vikenda na nekoliko fotografija izvučenih iz Hondinog patenta i u prvom teaser videu. Dok slike iz patentne dokumentacije otkrivaju kako će CRF1000L Africa Twin izgledati, video materijal tu je da bi nam još malo zagolicao maštu.

 (Dalje)

KTM Freeride E-SM

9 Maj 2015 - 22:13 Motociklizam Link

Nisu samo automobili izloženi na salonu u Barseloni. Tamo ćete naći i KTM-ove dvotočkaše, a među njima i novi električni Freeride E-SM sa kojim Austrijanci ciljaju na mlađu populaciju. Ovaj primerak je tu da bi zaokružio priču u KTM-ovom električnom segmentu i pravio društvo modelima Freeride E -XC i Freeride E –SX.

 (Dalje)

Motocikl je prvo proizvod humanističke kulture, a potom tehničke kuluture, način da populacija kreira svoje „mehaničke konje“ i pokazuje pravac evolucije, proistekao iz vrednosti koje oblikuju kulturu.

 (Dalje)

Bavarski supersportista jeftiniji od Yamahe R1

Nova generacija BMW-a S1000RR već se prodaje na domaćem tržištu po veoma konkurentnoj ceni. Atraktivan i munjevit našao se i na filmskom platnu

 (Dalje)

Da kreativnost i umetničke slobode nemaju granice pokazao je BMW Motorrad Japan, koji ne samo što zastupa i prodaje motocikle bavarskog proizvođača za tržište Japana, već i kreira sopstvene unikatne modele.

 (Dalje)

Apollo Streamliner

14 Apr 2015 - 23:37 Motociklizam Link

Mehmet Doruk Erdem, talentovani dizajner iz Turske, dizajnirao je ovog neverovatnog dvotočkaša.

 (Dalje)

Francuski proizvođač skutera, koji je nekada bio kralj ovog segmenta u Evropi, predstavio je novu, sportsku verziju svog skutera Vivacity 125. Nju pokreće isti jednocilindrični motor zapremine 125 ccm, ali tu je sada nešto više snage i hroma nego na običnom primerku ovog skutera.

 (Dalje)

Francuski proizvođači dvotočkaša su oduvek su bili nešto posebno. Setite se samo Voxana koji je neslavno završio, te nakon preuzimanja od strane Venturi Automobilesa proizvodi samo električne skutere. Poseban je i Mash Motors koji je nedavno predstavio svoj retro naked manje zapremine Mash Café Racer 125.

 (Dalje)