home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Victory je napravio veoma hrabar potez ove godine, predstavljanjem potpuno novog agregata sa vodenim hlađenjem.

 (Dalje)Nema sumnje da se Hondin City Adventure koncept, predstavljen na EICMA sajmu, sprema za serijsku proizvodnju, a sada stižu informacije o njegovom novom imenu.

 (Dalje)

Kako sada stvari stoje, 2016. godinu će u velikoj meri obeležiti modifikacije postojećih modela, a sam trend je već uzeo maha.

 (Dalje)

Zvanična verzija Kawasaki Ninja H2R modela za 2016. ne donosi nikakve promene u odnosu na inicijalni model, a takva odluka japanske kompanije ne predstavlja iznenađenje.

 (Dalje)

Yamaha je predstavila VMAX motocikl u slavljeničnoj verziji, posvećenoj šezdesetoj godišnjici postojanja japanske kompanije. Preovladava mišljenje da ova varijanta predstavlja VMAX kakav je od samog starta trebalo da bude, a iako se takvo rešenje čini radikalnim, ono i te kako odražava samu prirodu ovog motocikla i stav koji poručuje “uzmi ili ostavi”.

 (Dalje)

Italia Independent nije kompanija čije ime će vas asocirati na motocikle, ali se možda to promeni nakon što upoznate njihovu najnoviju kreaciju.

 (Dalje)

KTM će imati predstavnika na Erzbergrodeo trci naredne godine, koji je već pobrao simpatije mnogih ljubitelja off-road modela.

 (Dalje)

Ranije ove godine, Quadro je lansirao svoj Quadro4 model, a još jedan novitet je stigao i na nedavno završenom EICMA sajmu u Milanu.

 (Dalje)

Aprilia možda nije imala suštinski novi model na EICMA sajmu u Milanu, ali manje promene koje RSV4 donosi prave i te kao bitnu razliku u odnosu na odlazeću varijantu.

 (Dalje)

Praëm nije poznato ime, ali prva kreacija ove tek osnovane firme je bila dovoljna neobična da privuče našu pažnju, a bogami i vašu će.

 (Dalje)

Italijanski Pocher je poznat po izradi izvanrednih maketa nekih od najlepših automobila koji se mogu naći na svetskim putevima.

 (Dalje)

Yamaha je napravila ozbiljan korak za učvršćivanje pozicija u WSBK šampionatu, predstavljenjem verzije R1 koja je namenjena isključivo trkačkim timovima.

 (Dalje)

Yamaha je predstavila osveženi FJR1300, koji uz novu kombinaciju boja donosi i određene novine na tehničkom planu.

 (Dalje)

Fat Attack AG je švajcarska kompanija poznata po izradi ‘’custom’’ motocikala, a njihova najnovija kreacija privukla je veliku pažnju.

 (Dalje)

Ljudi iz kompanije Analog Motorcycles su poznati po tome što mašinu osrednjeg izgleda mogu da pretvore u pravu lepoticu, za kojom će se mnogi okretati.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 64 65 66  Sledeći»