home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW Motorrad i KTM su dva evropska brenda koja su u 2015. godini zabeležila izuzetan rast, kao u pogledu prodaje, tako i kada je zarada u pitanju.

 (Dalje)Danas je petak, pa smo odlučili da vikend započnemo jednom izuzetno atraktivnom mašinom. Reč je o ‘‘custom’’ verziji Ducati 1299 Panigalea, koja nosi naziv RSD KH9.

 (Dalje)

Ako tražite superbajk koji donosi stoodstotni izgled fabričkog tima, vaša potraga je završena zahvaljujući nemačkom proizvođaču.

 (Dalje)

Ako je verovati glasinama koje stižu do nas, Kawasaki već naveliko radi na novom članu Ninja porodice, koji će nositi naziv R2.

 (Dalje)

Vlasnik ste, recimo, nekog ’’dirt’’ ili skrembler motocikla. Koliko god uživali u vožnji tokom sezone, tokom zime i snega, vaš dvotočkaš jednostavno nije zabavan.

 (Dalje)

Tim Roberts, vlasnik radionice RPG iz Denvera, specijalizovane za unikatni dizajn i stvaranje posebnih komponenti, kako za motocikle tako i za automobile.

 (Dalje)


 (Dalje)

Kawasaki je predstavio Z125 Pro, motocikl sa agregatom zapremine 125 kubika, teškog nešto preko 100 kilograma, koji stiže kao odgovor na Hondu Grom.

 (Dalje)

Novi GSX modeli

7 Mar 2016 - 06:14 Motociklizam Link

Navikli smo da nas Suzuki uvek prijatno iznenadi, jer je ovaj brend definitivno najpopularniji među ljubiteljima dvotočkaša. Suzuki je nedavno otkrio da će predstaviti specijalne edicije modela GSX S1000 i GSX S1000F.

 (Dalje)

Nije tajna da je kompanija Indian spremila novi model, po imenu Springfield, ali pomenuta mašina do sada nije bila viđena.

 (Dalje)

Električna strana moto industrije polako, ali sigurno pokazuje znake života i to iz projekata koje dolaze od nekih novih imena na tržištu.

 (Dalje)

Francuska kompanija Lazareth je možda nepoznata široj javnosti, ali je i te kako stekla reputaciju zbog svojih neobičnih i pomalo ekcentričnih dizajnerskih rešenja.

 (Dalje)

Hondin motocikl pomalo kontroverznog stilskog izgleda, NM4 Vultus, pretrpeo je manje izmene da bi što bolje izgledao i dobio je vrlo široku ponudu kada su boje u pitanju.

 (Dalje)

Za mnoge, Suzuki GSX-R 750 je pravi klasik i jedan od kultnih sportskih motocikala, ali će ga malo ko okarakterisati kao materijal za ‘’custom’’ mašinu.

 (Dalje)

Nakon uspešne probne faze, Parižani će se uskoro ulicama svog grada moći da se voze na električnim skuterima.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 64 65 66  Sledeći»