home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW Motorrad je predstavio novi Concept Lac Rose, koncept koji u jedno spaja tri ključna elementa koja opisuju evoluciju bavarskog proizvođača.

 (Dalje)Čini se da je ovo prva fotografija novog Hondinog sportskog motora sa agregato zapremine 250 kubika, koji su mnogi označili kao CBR250RR.

 (Dalje)

Italijanski Ducati predstavlja novu specijalnu verziju svog Scrambler modela, koja nosi pomalo neobičan naziv – Shocking.

 (Dalje)

Kawasaki je saopštio da će 2017. biti poslednja proizvodna godina za model W800, jer će ova mašina otići u istoriju i to u mnogome zahvaljujući Euro 4 emisionom standardu.

 (Dalje)

Vespa ove godine slavi sedamdeseti rođendan. Ovaj jubilej obeležava se u čitavom svetu, a Niš je deo priče. Treći međunarodni Vespa skup, okupiće 24, 25. i 26. juna više od 80 vlasnika i ljubitelja vespi, a tokom tri dana dešavanja, Niš će živeti "vespa stil života".

 (Dalje)

Jedna od najređih modifikacija je ona BMW R1200GS Adventure modela, a tu pre svega mislimo na dizajniranje i izradu unikatnih delova.

 (Dalje)

Harli Dejvidson karavan ponovo stiže u Beograd. Sada već tradicionalno, po šesti put, zahvaljujući generalnom zastupniku firmi Harley Davidson Beograd, ljubitelji ovog brenda moći će da se upoznaju sa najnovijim modelima, a neke od njih će moći i da provozaju

 (Dalje)

AMKK Divlji, organizator moto trke koja se 4. i 5. juna vozi na stazi Beranovac kod Kraljeva, organizuju u petak 3. juna slobodan trening za amatere i profesionalce. Pored vozača sa licencom slobodan trening je i za sve one koji žele da se oprobaju na stazi Beranovac i iskuse vožnju motora po stazi koja se vozi u šamionatu Srbije.

 (Dalje)

Prvi motocikl na svetu nastao tehnologijom 3D štampanja ima superlaku strukturu, a pogon je električni.

 (Dalje)

Poslednjih godina smo svedoci pojačanog rada na poboljšanju bezbednosti za vozače motocikala. Jedan od proizvoda napravljenih u tu svrhu je i "airbag" prsluk kompanije Helite.

 (Dalje)

PCX125 je najprodavaniji skuter u Hondinoj evropskoj liniji, a od 2013. se konstantno nalazi vrhu prodajnih top lista.

 (Dalje)

Danas vam predstavljamo prvi namenski napravljeni Harley-Davidson trkački motocikl napravljen posle 44 godine.

 (Dalje)

Već smo ranije pomenuli planove kompanije BMW o uvođenju automatskog sistema za pozivanje hitnih službi u slučaju nesreće.

 (Dalje)

Stiže najnovija glasina u vezi najnovijeg člana Kawasakijeve porodice motocikala sa kompresorom.

 (Dalje)

Pozdravite se sa Yamahom VMAX, motociklom koji od 2017. neće više ispunjavati Euro 4 emisione regulative koje stupaju na snagu. Ovo su poslednji meseci ovog motocikla.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 64 65 66  Sledeći»