home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tokom osamdesetih godina prošlog veka, Honda se razlikovala od svojih rivala i to po smilu za humor, koji se posebno odražavao u pojedinim modelima japanske kompanije.

 (Dalje)BMW-ov indijski partner, kompanije TVS, predstavila je trkački koncept zasnovan na motociklu male zapremine, razvijenom u saradnji sa nemačkim proizvođačem.

 (Dalje)

Mercedes je u oktobru 2014. godine kupio 25 odsto učešća u kompaniji MV Agusta, a poslednja vest kaže da bi Mercedes u svojim prodajnim objektima trebalo da počne i sa prodajom motocikala ovog italijanskog proizvođača.

 (Dalje)

MV Agusta je za 2016. godinu spremila pravu tržišnu ofanzivu u kojoj će joj pomoći ni manje ni više nego šest novih modela.

 (Dalje)

Godina je tek počela, a Harley-Davidson je spremio ne jedan, već dva nova modela, minimalističkog stila i izuzetnog izgleda. Reč je o Low Rider S mašini, kao i od CVO kreaciji, Pro Street Breakout.

 (Dalje)

Američki proizvođač motocikala, Indian, predstavio je najnoviju kreaciju, urađenu povodom 150 godina postajanja jednog, mnogima vrlo poznatog imena.

 (Dalje)

O umeću Valentina Rosija na dvotočkašima nije potrebno ni pričati, a poznato je i da Doktor veliki ljubitelj automobila. Međutim, italijanski motociklista je nedavno imao priliku da se pokaže i u kulinarskim vodama.

 (Dalje)

Proizvođači motocikala se svojski trude da pokažu kako njihove mašine napredne i ‘’haj-tek’’, ali ima i potpuno drugačijih primera. Indijski Bajaj će, tako, lansirati motocik za koji sa puno ponosa navodi da je napravljen od recikliranog čelika.

 (Dalje)

MV Agustin F3 Solar Beam koncept će se naredne godine naći u proizvodnji, saopštila je italijanska kompanija.

 (Dalje)

Na sajmu u Veroni je osim Ducati draXtera predstavljen još jedan interesantan koncept, zasnovan na postojećem modelu jednog drugog italijanskog proizvođača.

 (Dalje)

Ducati Scrambler je definitivno motocikl koji se može pohvaliti svojim stilom, koji predstavlja kombinaciju jednostavnosti i retro dizajnerskih detalja. Ali, uvek ima mesta za poboljšanja.

 (Dalje)

Jedan japanski magazin objavio je na svojoj naslovnoj strani render za koji tvrdi da predstavlja novi model poznatog proizvođača iz zemlje izlazećeg sunca.

 (Dalje)

Ducati je ove godine prisutan na sajmu motocikala u Veroni, gde i te kako ima šta da pokaže svetu.

 (Dalje)

Vlasnici Kawasaki J300 su krajem prošle godine masovno počeli da prijavljuju probleme sa svojim skuterima, pa je japanska kompanija odlučila da preduzme korake u vezi toga.

 (Dalje)

Početak godine je vreme da se svedu računi iz stare, ali i da se pohvali prodajnim rezultatima ako za to ima razloga.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 63 64 65  Sledeći»