home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mitsubishi je objavio i set fotografija na kojima je restilizovana verzija Lancera sedan, namenjenog tajvanskom tržištu (kao i još nekim drugim tržištima u Aziji).

U pitanju je model samo za Aziju, što znači da ga ne treba očekivati u Americi i Evropi. S tim u vezi treba podsetiti na ranije najave da će proizvodnja aktuelnog Lancera za Severnu Ameriku prestati u avgustu ove godine. To dakle ne važi neka tržišta u Aziji, između ostalog i za Tajvan gde će Lancer nastaviti da se prodaje u ovom restilizovanom izdanju i sa imenom Grand Lancer.

U svakom slučaju, automobil je dobio izmenjeni prednji deo, delimično i po uzoru na neke novije modele ovog japanskog proizvođača, a što podrazumeva nova svetla, masku i branik sa hromiranim elementima.

Treba pomenuti i drugačija zadnja svetla, novi zadnji branik, upadljivije pragove, nove alu točkove od 18 inča, kao i određene izmene u unutrašnjosti (kao što je 8.0-inčni ekran osetljiv na dodir).

Pod haubom tajvanske verzije je 1,8 litarski benzinski motor sa 140KS i 176 Nm, u paru sa CVT menjačem (u Kini će se nuditi i sa 1,6 i 2,0 litarskim benzincima).

Na kraju i podaci o dimenzijama: dužina iznosi 4615 mm, širina 1770 mm, visina 1490 mm, a međuosovinsko rastojanje 2635 mm.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 576Komentari

Podseca na aktuelni Akord.
Sve u svemu vrlo tanko i zastarelo!

Autor carobnjak 15 Feb 2017, 10:21