home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
TRD Toyota Raize

Toyotina odeljenja TRD i Modellista ne gube vreme pa su već pripremili modifikacije za simpatični model Raize namenjen tržištu u Japanu.

Toyota je predstavila SUV Raize ove nedelje, a već sada ga TRD i Modellista "bombarduju" poboljšanjima zbog kojih ovaj model kraći od četiri metra izgleda agresivnije.

TRD se fokusirao na eksterijer te kupcima nudi novi prednji spojler u mat crnoj boji s kontrasnim crvenim ukrasima. Pragovi su takođe u dva tona, a isto važi i za zadnji branik. Iako mnogi cene body kit, zbog njega Raize gubi na klirensu.

TRD Toyota Raize

Crvene i crne nalepnice u donjem delu vrata te na vratima prtljažnika se takođe mogu dodati, kao i lajsna na prednjem braniku. TRD-ove oznake su prisutne u unutrašnjosti te crveno start/stop dugme.

TRD Toyota Raize

Modellista takođe ima šta da ponudi. Tu su branici koji se više ističu, pragovi te novi naplaci od legura veličine do 18 inča.

Modellista Toyota Raize

U ponudi su dvostruki završeci izduvnih cevi koji su možda malo previše jer Raize pokreće trocilindrični 1,0 litarski turbobenzinac.

Modellista Toyota Raize

Ponuda je bogata i nudi se sve od rešetke hladnjaka, preko krovnog spojlera pa do lajsne na vratima prtljažnika. Modellista ima dva body kita kreirana specijalno za "minijaturni RAV4", a to su Elegant Ice Style i Advanced Blast Style. Oba sadrže različite komponente za eksterijer.

Izvor: Klix.ba / Motor1. com

Foto: TRD / Modellistačitanja : 508Komentari