home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mercedes je povodom 125. godišnjice redstavio i specijalno izdanje modela Viano.

 (Dalje)Volvo na Salonu automobila u Ženevi predstavlja i modele V60, XC60, V70 i XC70 u Ocean Race ediciji. 

 (Dalje)

Toyota se vraća na tržište vozila klase B-MPV modelom Toyota Verso-S, novim vozilom koje nudi izuzetno veliki unutrašnji prostor i veliku fleksibilnost u okviru kompaktnih gabarita.

 (Dalje)

Nemački BMW je na sajmu automobila u Ženevi predstavio paket Design Pure Balance namenjen roadsteru Z4.

 (Dalje)

Aston Martin na Salonu u Ženevi promoviše i novu, S verziju modela V8 Vantage, koji će biti dostupan kao Coupe i kao Roadster.

 (Dalje)

Maserati na ovogodišnjem Salonu u Ženevi prikazuje i novu, Sport verziju kabrioleta GranCabrio, čija prodaja startuje na leto.

 (Dalje)

Jaguar XKR-S u Ženevi

3 Mar 2011 - 17:29 Noviteti Link

Jaguar je za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi pripremio promociju 2012 Jaguara XKR-S, pod čijom haubom se krije pojačani 5,0 litarski V8 motor sa kompresorom.

 (Dalje)

GTA Motor na Salonu automobila u Ženevi predstavlja sportski automobil GTA Spano, koji pokreće V10 agregat sa 820 konja i 960 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Premijera novog Hyundaijevog modela u D segmentu se održava na Salonu automobila u Ženevi (i to pod novim sloganom korejskog brenda "New Thinking. New Possibilities"), dok na tržište dolazi u maju (prvo stiže kao karavan, a ubrzo nakon toga i kao limuzina).

 (Dalje)

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi ponovo izlaže i italijanski De Tomaso.  

 (Dalje)

Nakon promocije novog Chryslera 300 (na poslednjem NAIAS Salonu automobila u Detroitu), na tržište će stići i njegova verzija sa Lancia znakom. Lancia naime na Salonu u Ženevi javnosti predstavlja i svoju novu limuzinu koja se bazira upravo na novom Chrysleru 300. 

 (Dalje)

Švedski Koenigsegg je za prošlogodišnji ženevski salon automobila pripremio svetsku premijeru svog novog modela nazvanog Agera, dok je ove godine na istom mestu predstavio i njegovu jaču, R varijantu.

 (Dalje)

Naslednik Pagani Zonde je i zvanično predstavljen na Salonu automobila u Ženevi, a nazvan je Huayra ("bog vetra").

 (Dalje)

Na sajmu automobila u Ženevi, Ford otkritiva radikalno novo vozilo B-MAX, pružajući blagovremen uvid u uzbudljive inovacije koje je Ford namenio evropskom tržištu malih automobila.

 (Dalje)